ΑΓΩΝΕΣ PLAYOFFS ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ!

 

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος  της volley League – Πάμε Στοίχημα για την ομάδας μας.

Εξασφάλισε  την πολυπόθητη 4η  θέση και συνεχίζουμε τους αγώνες των PLAY OFFS αρχής γενομένης την Πέμπτη 30/3/2017 και ώρα 20:00 έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι στην Κηφισιά.

Με δεδομένο την παραμονή της ομάδος μας στην Α1 της volley league – Πάμε Στοίχημα για άλλη μια χρονιά, σας καλούμε με το σύνθημα….να το κάνουμε  πράξη και όλοι μαζί να χαρούμε , να χειροκροτήσουμε  την ομάδα μας, δίνοντάς της  την απαιτουμένη δύναμη για ότι καλύτερο στην συνέχεια .

Η Διοίκηση, οι παίχτες, οι προπονητές οι έφοροι και όλοι όσοι εργάζονται ανιδιοτελώς, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την έως σήμερα  στήριξη  και σας περιμένουμε στους αγώνες των play offs   όλοι ενωμένοι να χαρούμε την υπέροχη πορεία της ομάδος μας.

ΥΣ: θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν στους αγώνες των play off

 

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Προηγούμενη ανάρτηση Έντυπο οδηγιών προστασίας από το κουνούπι του Νείλου

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact