Αθλητικές Επιτυχίες – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Βέλου Βόχας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                             Ζευγολατιό 28-06-2011

ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

Τμήμα Τύπου

Τηλέφωνο: 27413 60507                                                             Προς Μ.Μ.Ε

Ταχ.Δ/νση: Ζευγολατιό Τ.Κ. 20 001

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθλητικές Επιτυχίες στο Δήμο Βέλου Βόχας

• Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων σκυταλοδρομίας που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Ιουνίου στις Σέρρες, η ομάδα κορασίδων του ΑΠΙΣ Ζευγολατιού κατάκτησε την 7η θέση. Την ομάδα αποτελούσαν οι αθλήτριες Λέκκα Αν. – Κουτσοδόντη Αλ. – Βενέτη Μαρ. και Γεωργίου Παρ.

• Η σκακιστική ομάδα του Δήμου μας ΄΄Αργοναύτης΄΄ κέρδισε την Άμφισσα και πέρασε στους 4 (final four) του κυπέλλου Ελλάδας Σκάκι που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου στην Ερέτρια.

Σύντομα στο Δήμο Βέλου Βόχας θα αρχίσουν να λειτουργούν τμήματα σκάκι για νέους και ελπίζουμε σε νέες διακρίσεις στην πόλη μας.

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βέλου Βόχας

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βέλου Βόχας θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι εκδηλώσεις:

• Συνεχίζεται στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Βέλο μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουλίου, το πρόγραμμα αθλητικής και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 6-11 ετών και από ώρα: 9.00 έως 14.00

• Το Σάββατο 2 Ιουλίου και ώρα: 21.00 στην πλατεία του Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού, ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας θα πραγματοποιήσει βραδιά παραδοσιακών και μοντέρνων χορών.

• Την Κυριακή 3 Ιουλίου και ώρα:21.30 στην πλατεία Ελευθερίας στο Βέλο, θα πραγματοποιηθεί ρεμπέτικη βραδιά από το Κέντρο Νεολαίας του Δήμου Βέλου Βόχας.

                                                                                                           ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενη ανάρτηση Εκδηλώσεις Δήμου Βέλου Βόχας

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact