ΓΝΩΘΙ ΜΑΘΩΝ ΓΕΛ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ

Στα πλαίσια του προγράμματος «Αγωγής Σταδιοδρομίας» με τίτλο «Δημιουργία Εικονικής Επιχείρησης “ΓΝΩΘΙ ΜΑΘΩΝ”» 15 μαθητές της Α΄ Τάξης του Γενικού Λυκείου Βραχατίου έστησαν τη δική τους μαθητική επιχείρηση. Θα θέλαμε η μαθητική αυτή επιχείρηση ν’ αναδειχθεί και να γίνει γνωστή μέσω της σελίδας facebook που έχουν δημιουργήσει:

 

https://www.facebook.com/ΓΝΩΘΙ-ΜΑΘΩΝ-615886445420812/

 

Τα παιδιά αυτά θα παρουσιάσουν την επιχείρησή τους σε έκθεση εμπορικών περιπτέρων που πραγματοποιείται από το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΕΩΝ (ΣΕΝ) στις 17 Απριλίου 2018, στο Εμπορικό Κέντρο «The Mall Athens» στην Αθήνα.

PROSKLjj

Η Διευθύντρια του ΓΕΛ Βραχατίου

Ζιούβα Ευσταθία

 

 

 

Λίγα λόγια για την μαθητική αυτή επιχείρηση…

Εικονική Επιχείρηση: «ΓΝΩΘΙ ΜΑΘΩΝ»

Όταν η μάθηση γίνεται διασκέδαση…

 

Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στο πρόγραμμα μαθητική “Εικονική Επιχείρηση” του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣΝΕΩΝ-JUNIOR ACHIE-VEMENT GREECE δημιουργήσαμε την μαθητική επιχείρηση “ΓΝΩΘΙ ΜΑΘΩΝ”. Είμαστε 15 μαθητές (Α Λυκείου) του ΓΕΛ Βραχατίου.

Πώς μια ομάδα εφήβων συνεργάζεται με απώτερο σκοπό την εδραίωση μιας εικονικής επιχείρησης εκπαιδευτικών παιχνιδιών; Λοιπόν, η απάντηση είναι με πολύ μεράκι και αγάπη για δημιουργία, με πάθος για εξέλιξη και θέληση για συνεισφορά και παροχή γνώσεων.

 

Παρέχουμε πρωτότυπες κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά και διεξάγουμε εκπαιδευτικά προγράμματα. Με τα εκπαιδευτικά προγράμματα, στοχεύουμε στη διερεύνηση και εκμάθηση εννοιών που σχετίζονται με τις φυσικές επιστήμες, την τεχνολογία και την μηχανική μέσω της κατασκευής απλών εκπαιδευτικών παιχνιδιών.

 

Μέσα από τη διαδικασία της κατασκευής παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί μαθαίνουν βιωματικά, μαθαίνουν μέσα από την εμπειρία. Έτσι η μάθηση γίνεται διασκέδαση, ενδιαφέρουσα, ποιοτική και αποκτά βάθος και ταυτόχρονα ο εκπαιδευόμενος μαθαίνει να αναπτύσσει πρακτικές δεξιότητες, τη φαντασία του και την εφευρετικότητά του. Οι εκπαιδευόμενοι αναλαμβάνουν πλέον ενεργό ρόλο στην αποκωδικοποίηση της γνώσης.

 

Προηγούμενη ανάρτηση Έργα επούλωσης λάκκων Δήμου

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact