Δημοπρατήθηκε η αγροτική οδοποιία Στιμάγκας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοπρατήθηκε η αγροτική οδοποιία Στιμάγκας

Διενεργήθηκε ο διαγωνισμός για τη δημοπράτηση του έργου: ΄΄Αγροτική Οδοποιία Στιμάγκας΄΄ προϋπολογισμού 100.000,00 € από εισφορές κατοίκων 2 ετών (2010 & 2011) (70.000,00 €) και ιδίους πόρους (30.000,00€).

Ο Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Παλυβός Κωνσταντίνος δήλωσε ότι η νέα δημοτική αρχή από τις αρχές του 2011 αποκατάστησε 5 αγροτικούς δρόμους της περιοχής που είχαν καταστραφεί ολοσχερώς από τις πλημμύρες και προέβη στη διάνοιξη 10 ακόμη προκειμένου οι κάτοικοι της περιοχής να μην ταλαιπωρούνται άλλο και να έχουν εύκολη πρόσβαση στις περιουσίες τους

Τέλος ο Δήμαρχος κ. Αννίβας Παπακυριάκος μιλώντας για τη δημοπράτηση του έργου ανέφερε ότι η δημοτική αρχή έκανε αυτό που όφειλε στους κατοίκους της Στιμάγκας, εξάλλου είναι ένα έργο που τους ανήκει, αφού και με τις δικές τους εισφορές βοήθησαν έτσι ώστε να προχωρήσει το συγκεκριμένο έργο.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο θα βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, συντελώντας ταυτόχρονα στην αγροτική ανάπτυξη της περιοχής και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων.

 

Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Προηγούμενη ανάρτηση Δελτίο Τύπου – Φεστιβάλ Κρουστοπανήγυρις

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact