ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 16-05-2018

Στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού βρέθηκε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος όπου υπέγραψε με τον αρμόδιο Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Υφυπουργείου και του Δήμου Βέλου Βόχας για το έργο: «Γήπεδο Ζευγολατιού Δήμου Βέλου Βόχας – Κατασκευή Αποδυτηρίων».

Ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας είχε ασκήσει επανειλημμένως πιέσεις προς το αρμόδιο υφυπουργείο για την ολοκλήρωση των εργασιών στο Δημοτικό γήπεδο Ζευγολατιού και την κατασκευή των αποδυτηρίων, αφού ο δήμος Βέλου-Βόχας διαθέτει ισχυρό έμψυχο υλικό σε όλα τα αθλήματα και επομένως η ενίσχυση και ανάπτυξη της αθλητικής υποδομής του δήμου καθώς και η βελτίωση των συνθηκών γύμνασης των χρηστών του γηπέδου Ζευγολατιού είναι απαραίτητη.

Οι προσπάθειές του στέφθηκαν με επιτυχία σήμερα, με την παρουσία και τη συμβολή των βουλευτών Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Ψυχογιού, Μαρίας Θελερίτη και Γιώργου Τσόγκα, ενώπιον των οποίων υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση.

Το έργο που φτάνει τα 100.000€ χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) και η υλοποίησή του θα γίνει σε συνεργασία με το Δήμο Βέλου – Βόχας.

32623062_1922382834460817_1907170869055062016_n

Προηγούμενη ανάρτηση Γαλάζιες σημαίες και φέτος στο δήμο Βέλου-Βόχας

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact