ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ                                                            ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ 25-11-2013
Πληροφορίες:Mασούρη Αικ.
Τηλέφωνο: 2741360522
Φαξ: 2741052303                                                                  ΠΡΟΣ Μ.Μ.Ε
Email: masouri@vochas.gov.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχή του Δήμου Βέλου Βόχας στις δράσεις για την ανακύκλωση

Ο Δήμος Βέλου Βόχας συμμετέχει στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Νομό Κορινθίας από τις 20/11/2013 έως και τις 20/12/2013 για την ανακύκλωση. Οι δράσεις της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την εθελοντική συμμετοχή του Πανελλήνιου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων καθώς επίσης και τη συμμετοχή της Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης Νομού Κορινθίας.

Οι δράσεις στο Δήμο Βέλου Βόχας ξεκινούν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρα 10.00 π.μ. – 14.00 με την εκδήλωση το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης, μία 4-ωρη εκπαιδευτική-ψυχαγωγική δραστηριότητα για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου.

H συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού. Τα παιδιά θα συμμετέχουν ενεργά, θα εκπαιδευτούν για το ποια υλικά ανακυκλώνονται, θα χωριστούν σε ομάδες και θα πάρουν μέρος σε παιχνίδια όπως: στόχος, κρίκοι, κάδος, παζλ, memory, φιδάκι, ψάρεμα, κυνήγι χαμένου θησαυρού, τροχός ανακύκλωσης, τσουβαλοδρομίες και bowling.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν συμβολικά δώρα σε όλους όπως μπαλόνια, μαγνητάκια κ.α.

Όλες αυτές οι δράσεις έχουν ως στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση τόσο των παιδιών όσο και των μεγαλύτερων σχετικά με την ανακύκλωση, με την προστασία του περιβάλλοντος καθώς επίσης και με την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

 

Γραφείο επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Προηγούμενη ανάρτηση ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact