Παράταση προθεσμίας υποβολής αίτησης εγγραφής νηπίου

Εξαιτίας της υποβολής των αιτήσεων εγγραφών νηπίων μέσω Ε.Ε.Τ.Α.Α., της μεγάλης προσέλευσης γονέων και προκειμένου η διαδικασία αιτήσεων εγγραφών νηπίων για την σχολική περίοδο 2017-2018 να κυλήσει ομαλά, παρατείνεται η προθεσμία έως και την Παρασκευή 30-06-2017.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να προμηθευτούν τα σχετικά έντυπα από τους Παιδικούς Σταθμούς Ζευγολατιού, Βραχατίου και Βέλου καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου (www.velo-vocha.gr). Οι αιτήσεις θα γίνονται στον κατά τόπους Παιδικό Σταθμό που ενδιαφέρει τον γονέα τις ώρες από 07.30π.μ. έως 10.00π.μ. και από 12.30μ.μ. έως 14.30μ.μ. προκειμένου να διευκολύνεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των νηπίων.

Επισημαίνεται ότι οι εγγραφές νηπίων πραγματοποιούνται με μοριοδότηση σύμφωνα με τον νέο κανονισμό λειτουργίας των παιδικών σταθμών (Απόφαση Δ.Σ. 19/2015 ΑΔΑ:Ω5ΛΗΟΚ31-ΓΦΕ). Μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων και μέχρι την έκδοση των προσωρινών πινάκων κατάταξης θα ανακοινωθούν ο αριθμός προσφερόμενων θέσεων ανά παιδικό σταθμό.

Την επομένη της ανάρτησης των προσωρινών αποτελεσμάτων και εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών, οι αιτούντες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση-ένστασης. Τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά την εξέταση των ενστάσεων στους παιδικούς σταθμούς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Βέλου-Βόχας (www.velo-vocha.gr).

  Η Προϊσταμένη Τμήματος                         Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

      Αθηνά Γιανναδάκη                                   Ανδρέας Σιάχος

Προηγούμενη ανάρτηση Στο Βραχάτι το Ελληνοϊταλικό Πολυθεματικό Συνέδριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact