Πρωταθλητές Ελλάδος η «Επιτραπέζια Αντισφαίριση Βόχας» στην κατηγορία Παίδων

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Βόχας: Νίκο Κορδαλή – Σταμάτη Πετρή – Παντελή Τριανταφυλλίδη και Δημήτρη Σιδηρόπουλο για τη συμμετοχή τους στην τελική φάση πρωταθλήματος Ελλάδος στην κατηγορία παίδων, που διεξήχθη στη Χίο, και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Σημαντική επίσης νίκη και του Νίκου Κορδαλή με την ατομική του συμμετοχή στην κατηγορία παίδων και την κατάκτηση της 3ης θέσης και του χάλκινου μεταλλείου. Τα συγχαρητήρια στον προπονητή Αντώνη Πέρρα, στη διοίκηση της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Βόχας καθώς και σε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται.

Για μία ακόμη φορά παρουσιάσατε το υψηλό επίπεδο αθλητισμού που υπάρχει στο Δήμο μας. Μας κάνατε περήφανους και αποδείξατε πως με συστηματική προσπάθεια, υπομονή και επιμονή μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα.

Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες και διακρίσεις.

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας

Αννίβας Παπακυριάκος

Προηγούμενη ανάρτηση Συγχαρητήρια στην ομάδα των Ταρσινών για την άνοδό τους στην Β΄ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact