Πρόγραμμα ανταλλαγής νέων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία: 24-05-2011

NOMOΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

ΤΜΗΜΑ TYΠΟΥ                                                                                                               Προς Μ.Μ.Ε

Ταχ.Δ/νση:Ζευγολατιό

Ταχ.Κώδικας: 200 01

Τηλέφωνο: 27413 60507

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόγραμμα ΄΄ανταλλαγής νέων΄΄ από το Δήμο Βέλου-Βόχας

Πρόγραμμα «Ανταλλαγής νέων» εγκρίθηκε για 7 νέους από το Δήμο Βέλου Βόχας στην πόλη Courmayeur της Ιταλίας από τις 07 έως τις 15 Αυγούστου 2011.

Οι νέοι που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα πρέπει να είναι από 16 έως 25 ετών ενώ θα συνοδεύονται από δύο ομαδάρχες. Το θέμα του προγράμματος είναι το περιβάλλον και ο αθλητισμός.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμβάλουν οικονομικά μόνο όσο το 30% του κόστους των αεροπορικών και τοπικών τους εισιτηρίων ενώ όλο το υπόλοιπο κόστος φιλοξενίας, διατροφής, εκπαίδευσης και δραστηριοτήτων καλύπτεται από το πρόγραμμα.

Στο ίδιο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν νέοι από 6 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ιταλία, Ουαλία, Πολωνία, Πορτογαλία, Μάλτα και η ελληνική ομάδα από το Δήμο μας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του προγράμματος Ανδρικόπουλο Ευθύμιο για τη δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 6934293191 έως τις 27 Μαΐου 2011 και ώρα 17.00

Ο Δήμος Βέλου Βόχας με το Γραφείο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου, προωθεί το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Νέα γενιά σε δράση» σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας-Γ.Γ. Νέας Γενιάς και το Ινστιτούτο Νεολαίας.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει δράσεις Ανταλλαγών Νέων, Σεμιναρίων, Εθελοντισμού για νέους από και προς την Ελλάδα, προωθώντας την εκπαίδευση και τον πολιτισμό σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι νέοι που μπορούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα είναι από 16 έως 30 ετών.

Ο Δήμος Βέλου Βόχας με σύγχρονες υπηρεσίες βρίσκεται κοντά στους νέους υποστηρίζοντας δραστηριότητες εκπαίδευσης και πολιτισμού αξιοποιώντας παράλληλα Ευρωπαϊκές και Εθνικές χρηματοδοτήσεις.

Ο Δήμος Βέλου Βόχας καλεί όλους τους νέους να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δίνονται μέσα από το “Γραφείο πληροφόρησης νέων” του Δήμου. Περισσότερες πληροφορίες : “Γραφείο πληροφόρησης νέων Δ. Βέλου- Βόχας” ,Ζευγολατιό Κορινθίας, Β. Γεωργίου και Γ. Βλάση. Το γραφείο λειτουργεί Τρίτη , Πέμπτη και Παρασκευή και οι ώρες επισκέψεων είναι από 13.00 έως 17.00.

Τηλ. Επικοινωνίας 2741052231, 6934293191.

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενη ανάρτηση 9 μετάλλια για την ομάδα του Α.Γ.Σ ΑΠΙΣ Ζευγολατιού

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact