ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ                                        ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ 24-2-2014
Πληροφορίες:Mασούρη Αικ.
Προς Μ.Μ.Ε
Τηλέφωνο: 2741360522
Φαξ: 2741052303
Email: masouri@vochas.gov.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΑ Κ.Α.Π.Η ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

Μέσα σε αποκριάτικο περιβάλλον και φέτος, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Βέλου Βόχας γιόρτασαν δεόντως την Τσικνοπέμπτη, με μουσική, αποκριάτικες στολές, φαγητό και πολύ χορό. Το γλέντι ξεκίνησε από τις 11 το πρωί και στα τρία Κ.Α.Π.Η του Δήμου. Σουβλάκια, φαγητά, κρασί, αναψυκτικά προσφέρθηκαν άφθονα σε όλους τους παρευρισκομένους και τα μέλη των Κ.Α.Π.Η πρόσθεσαν το κέφι, τη χαρούμενη διάθεση και τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο ξέρουν να γλεντούν.

Για άλλη μια φορά τα μέλη των Κ.Α.Π.Η του Δήμου Βέλου Βόχας, όπου είχαν αναλάβει εξολοκλήρου την προετοιμασία της εκδήλωσης καθώς επίσης και το ψήσιμο των κρεάτων, απέδειξαν ότι η τρίτη ηλικία είναι ενεργή και αυτό που παίζει ρόλο είναι η καρδιά και οι άνθρωποι.

Η κα. Τζαναβάρα Κων/να, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής μαζί με τις επιτροπές των μελών των ΚΑΠΗ παραβρέθηκε και στα 3 ΚΑΠΗ του Δήμου, ευχήθηκε ΄΄Καλές Αποκριές΄΄ και δήλωσε πολύ ικανοποιημένη με τη συμμετοχή των μελών. Ευχαρίστησε θερμά όλα τα μέλη για την παρουσία τους.

Οι εκδηλώσεις τελείωσαν τις απογευματινές ώρες. Ας ευχηθούμε καλές αποκριές σε όλους και του χρόνου με υγεία.

Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Προηγούμενη ανάρτηση Διανομή Τροφίμων 2013 για τους άπορους του Δήμου Βέλου Βόχας

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact