ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ στο Ανοιχτό Θέατρο Πουλίτσας

Ο Δήμος Βέλου Βόχας φιλοξενεί την παιδική σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ όπου θα παρουσιάσει το γνωστό παραμύθι “ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ”, ένα από τα ωραιότερα παραμύθια που έχουν γράψει οι κορυφαίοι του είδους ΑΔΕΡΦΩΝ ΓΚΡΙΜ.

Η παράσταση θα γίνει στο “ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ” (στο Δαφνώνα) την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – Ώρα 9μ.μ.

Και το φετινό έργο της παιδικής σκηνής του ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ φέρει την υπογραφή κορυφαίων ανθρώπων του θεάτρου, όπου ο καθένας απ’ το δικό του πόστο έδωσε το καλύτερο του εαυτό για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι.
Η σκηνοθεσία λοιπόν, είναι του ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ, ο οποίος ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με το παιδικό θέαμα ενώ ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει κάνει και τη διασκευή του έργου μαζί με τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΟΥΚΟΥΤΣΕΛΗ ο αγαπημένος ηθοποιός ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ έγραψε την μουσική της παράστασης, ενώ τα κοστούμια είχε σχεδιάσει ο κορυφαίος του είδους ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ, πριν τέσσερα χρόνια για το πρώτο ανέβασμα του έργου.

Ο σκηνοθέτης του έργου ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ σημειώνει για την παράσταση:

“Το μήνυμα που φιλοδοξούμε να περάσουμε στα παιδιά είναι ότι στην πάλη ενάντια στο κακό η μεγαλύτερη άμυνα είναι η δύναμη της οικογένειας.”

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην παράσταση με σειρά εμφάνισης είναι:

ΧΑΝΣΕΛ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΣΚΙΝΤΖΗΣ
ΓΚΡΕΤΕΛ: ΕΛΕΝΑ ΚΑΛΗΓΕΡΗ
ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΑΝΙΜΠΑΛΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΑΝΗ
ΓΑΤΟΣ ΦΡΕΝΤΟ: ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΞΥΛΟΚΟΠΟΣ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο Βιβλιοπωλείο ΡΟΔΙ στο Βέλο και στο café-bar Socialista στο Βραχάτι

Τιμή Προπώλησης: 7.00€
Τιμή Εισόδου-Ταμείο: 9,00€

Προηγούμενη ανάρτηση Προσφορά ροδάκινων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βέλου Βόχας

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact