Συμμετοχή Δήμου Βέλου-Βόχας στην έκθεση “Κορινθία 2012”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Oλοκληρώθηκε η 4η έκθεση του Επιμελητηρίου Κορινθίας ΄΄ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2012΄΄ που πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο από τις 26-30 Σεπτεμβρίου. Με το σύνθημα ΄΄Τόπος να δεις-τρόπος να ζεις΄΄ ο Δήμος Βέλου Βόχας συμμετείχε στην έκθεση με ανεξάρτητο περίπτερο. Το stand του Δήμου παρουσίασε μεγάλη επισκεψιμότητα όλες τις ημέρες της έκθεσης ενώ ο επισκέπτης ενημερωνόταν πλήρως για όλα όσα αφορούν το Δήμο μέσω και πλούσιου ενημερωτικού υλικού που απαρτιζόταν από έντυπο υλικό με φωτογραφίες και πληροφορίες για τις επιχειρήσεις του Δήμου που συμμετείχαν στην Έκθεση.

Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι να συμβάλει στην προώθηση και προβολή των προϊόντων και των επιχειρήσεων του τόπου και δεσμεύεται να προχωρήσει και σε αντίστοιχες δράσεις προβολής και στο μέλλον.

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους επαγγελματίες-εκθέτες που προσέφεραν τα προϊόντα τους και που συνέβαλαν καθοριστικά στην οργάνωση του περιπτέρου και στην άρτια εικόνα που παρουσιάστηκε, ελπίζοντας στο μέλλον να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή επιχειρήσεων του Δήμου αφού κάθε χρόνο γίνεται ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω του Δήμου (ιστοσελίδα:velo-vocha.gr) και των τοπικών Μ.Μ.Ε.

Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Προηγούμενη ανάρτηση Δωρεάν Πρόγραμμα Άθλησης Γυναικών στο Δήμο Βέλου Βόχας

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact