ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΟΨΕΙ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο συγκάλεσε λόγω εκτάκτων καιρικών φαινομένων ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος πριν λίγη ώρα στο Δημαρχείο του Δήμου στο Ζευγολατιό  με σκοπό την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος, εκπρόσωποι από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, την Πολιτική Προστασία της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, του  Α.Τ. Βέλου-Βόχας, του Λιμεναρχείου Κιάτου, της Πυροσβεστικής Κορίνθου και Κιάτου, του Στρατού, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου, οι Πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και οι Διευθυντές του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ο Δήμος βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας ενώ μηχανήματα και τσάπες έχουν τοποθετηθεί σε επίφοβα σημεία που ενδεχομένως να δημιουργήσουν προβλήματα.

Τα προβλήματα ενδέχεται να δημιουργηθούν από τον όγκο του νερού από τις ορεινές περιοχές του Δήμου (αλλά και των όμορων Δήμων), από χείμαρρους τον ποταμό Ζαπάντη και τον Ασωπό.

Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων αναφέρθηκαν στην κατάσταση που βρίσκονται τα χωριά όπως και στις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί. Έχουν καθαριστεί αυλάκια, χείμαρροι, μεγάλοι αύλακες του ΑΟΣΑΚ όπως και πολλά επίφοβα σημεία.

Φιλοξενία θα προσφερθεί στο Κοινοτικό Κατάστημα Νεράτζας και στα ΚΑΠΗ του Δήμου εφόσον χρειαστεί. Δεν υπάρχει ανησυχία την παρούσα στιγμή, υπάρχει επάρκεια μέσων και προσωπικού  και οι πολίτες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του Δήμου 27413 60520/521.

Προηγούμενη ανάρτηση ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact