ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Τα μέλη της επιτροπής είναι:

1.    κ. Τζαναβάρα Κων/να, Δημοτική Σύμβουλο, ως Πρόεδρο της  Επιτροπής, με αναπληρωτή της τον κ. Σιάχο Ανδρέα, Δημοτικό Σύμβουλο.
2.    κ. Δημάκης Αντώνιος, ως εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων των μαθητών των σχολείων του Δήμου Βέλου – Βόχας, με αναπληρωτή του τον κ. Πάτσιο  Ιωάννη.
3.    κ. Γιάνναρος Αντώνιος, Δ/ντης του Δημοτικού Σχολείου Βέλου, με αναπληρωτή του την κ. Τσεπεντζή Δήμητρα Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού.  
4.    κ. Κατσαούνης Ανδρέας, Δ/ντης του Γυμνασίου Ζευγολατιού, με αναπληρωτή του τον κ. Ευαγγελίου Γεώργιο, Δ/ντη Γυμνασίου Βέλου.
5.    κ. Παπαγεωργίου – Παναγόπουλος Παύλος, Πρόεδρος Αγροτικού Συν/σμου Βέλου του με αναπληρωτή του τον κ. Ανδρούτσο Χρήστο.
6.    κ. Κυριακόπουλος Κων/νος, Πρόεδρος του Αγροτικού Συν/σμου Ζευγολατιού, με αναπληρωτή του τον κ. Μανιάτη Αθανάσιο.
7.    κ. Μπάτος Κων/νος, καθηγητής Λυκείου Βέλου, με αναπληρωτή του τον κ. Χριστοδούλου Βασίλειο, καθηγητή Γυμνασίου Βέλου, ως Εκπρόσωποι της Β΄ ΕΛ.ΜΕ Κορινθίας.
8.    κ. Παπαγγελόπουλος Δημήτριος, ως Εκπρόσωπος της Α΄ ΕΛ.ΜΕ. Ν. Κορινθίας.
9.    κ. Μπακλώρη Μπέττυ, ως Εκπρόσωπος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σικυώνας – Ξυλοκάστρου.  
10.    κ. Δημητρίου Νικόλαος δάσκαλος του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου, με αναπληρωτή του την κ. Μπακλώρη Μπέττυ, Γ. Γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σικυώνας Ξυλοκάστρου, ως εκπρόσωποι του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας.

Γραφείο Διοικ/κης  Υποστήριξης:
Νικολέτα Μελίκογλου, τηλ.2741055274, email: nikoletam@vochas.gov.gr,
φαξ: 2741053880

Προηγούμενη ανάρτηση ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΙΛΙΚΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact