ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΄΄΄ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ΄΄ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                      8 Φεβρουαρίου 2012

ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄


Ο Πρόεδρος Ευάγγελος Τσάκωνας και το Δ.Σ του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου Ν. Κορινθίας ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄ του Δήμου Βέλου Βόχας, ευχαριστεί τα μέλη του και τους φίλους για την ανταπόκριση στην πρόσκληση ώστε να παραβρεθούν και να διασκεδάσουν όλοι μαζί στον ετήσιο χορό και την κοπή της πίτας που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΑΛΚΥΩΝ στις 4 Φεβρουαρίου.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η καταπληκτική ορχήστρα με τον Παναγιώτη Λάλεζα στα δημοτικά τραγούδια και τον καλλιτέχνη Άρη Σταύρου με τον Γιώργο Βασιλείου (dj BILIOU) στο λαϊκό πρόγραμμα καθώς επίσης και τα χορευτικά των παραδοσιακών, λάτιν και ευρωπαϊκών χορών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν τα παιδιά της τελευταίας διετίας που πέρασαν σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα καθώς επίσης και οι αθλητές της τοξοβολίας που είναι κάτοχοι μεταλλίων της αγωνιστικής περιόδου 2011.

 

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ

Προηγούμενη ανάρτηση ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact