Η αριθ. 165/2026 ΑΔΕ “Περί παράτασης εφαρμογής κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων και συγκεκριμένα επί του οδοστρώματος κατά μήκος της οδoύ που διέρχεται κάτω από τη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου–Πατρών, στη θέση «Άγιος Σεραφείμ», στο σημείο της διασταύρωσης με την οδό προς τα ΣΕΑ Βέλου και έως τις γραμμές του προαστιακού.”
by Γιάννης Λάμπρου
0
0
Η αριθ. 164/2026 ΑΔΕ “Περί έγκρισης μητρώου ιδιοκτητών (εταιρειών- φυσικών προσώπων) οχημάτων και μηχανημάτων έργων για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από πλημμύρες, χιονοπτώσεις- παγετό, κατολισθήσεις, πυρκαγιές και λοιπές καταστροφές στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Βέλου- Βόχας για το χρονικό διάστημα από 01/07/2026 έως 31/05/2028.”
by Γιάννης Λάμπρου
0
0
Απόφαση 50/2026 Έγκριση εισόδου-εξόδου οχημάτων κτιριακής εγκατάστασης με χρήση εγκατάστασης αποθήκευσης χωριστών ρευμάτων υλικών ιδιοκτησίας: «ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» που βρίσκεται στην θέση: «Κοκορέτσα» της Δ.Κ. Μπολατίου του Δήμου Βέλου-Βόχας εκτός του οικισμού και επί αγροτικής οδού.
by christakis
0
0









