ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                           Ημερομηνία: 16-6-2011

NOMOΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

ΤΜΗΜΑ TYΠΟΥ                                                                         Προς Μ.Μ.Ε

Ταχ.Δ/νση:Ζευγολατιό

Ταχ.Κώδικας: 200 01

Τηλέφωνο: 27413 60507

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκρίθηκε και δεύτερο πρόγραμμα Ανταλλαγής νέων στο Δήμο Βέλου-Βόχας

Και δεύτερο πρόγραμμα «Ανταλλαγής νέων» εγκρίθηκε για 7 νέους από το Δήμο Βέλου – Βόχας για το καλοκαίρι 2011, στην πόλη Fafe and Guimarães η οποία προστατεύετε από την UNESKO ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς και θα είναι πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2012. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 07 έως τις 15 Αυγούστου 2011.

Οι νέοι που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα πρέπει να είναι από 18 έως 25 ετών ενώ θα συνοδεύονται από ένα ομαδάρχη. Το θέμα του προγράμματος είναι: «Η υγεία και ο αθλητισμός».

Οι συμμετέχοντες, με βάση τον κανονισμό του προγράμματος, θα πρέπει να συμβάλουν οικονομικά μόνο όσο το 30% του κόστους μετακίνησης ενώ όλο το υπόλοιπο κόστος φιλοξενίας, διατροφής, εκπαίδευσης και δραστηριοτήτων καλύπτεται από το πρόγραμμα.

Στο ίδιο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν νέοι από 4 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πορτογαλία, Ιταλία, Πολωνία και η ελληνική ομάδα από το Δήμο μας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του προγράμματος Ανδρικόπουλο Ευθύμιο για τη δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 6934293191 έως τις 24 Ιουνίου 2011 και ώρα 17.00

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας με το Γραφείο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου, προωθεί το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Νέα γενιά σε δράση» σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας -Γ. Γ. Νέας Γενιάς και το Ινστιτούτο Νεολαίας.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει δράσεις Ανταλλαγών Νέων, Εθελοντισμού για νέους από και προς την Ελλάδα, πρωτοβουλιών για νέους κ.α. προωθώντας την εκπαίδευση και τον πολιτισμό σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι νέοι που μπορούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα είναι από 16 έως 30 ετών.

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας με σύγχρονες υπηρεσίες βρίσκεται κοντά στους νέους υποστηρίζοντας δραστηριότητες εκπαίδευσης και πολιτισμού, αξιοποιώντας παράλληλα Ευρωπαϊκές και Εθνικές χρηματοδοτήσεις.

Ο Δήμος Βέλου Βόχας καλεί όλους τους νέους να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δίνονται μέσα από το “Γραφείο πληροφόρησης νέων” του Δήμου. Περισσότερες πληροφορίες : “Γραφείο πληροφόρησης νέων Δ. Βέλου- Βόχας” ,Ζευγολατιό Κορινθίας, Β. Γεωργίου και Γ. Βλάση. Το γραφείο λειτουργεί Τρίτη , Πέμπτη και Παρασκευή και οι ώρες επισκέψεων είναι από 13.00 έως 17.00.

Τηλ. Επικοινωνίας 2741052231, 6934293191.

                                                                                                     ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενη ανάρτηση Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας στο Δήμαρχο Βέλου Βόχας

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact