Ξεκίνησε η φύλαξη στο Ζευγολατιό

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ 4/12/2012

Πληροφορίες:Mασούρη Αικ.                                                                                            Προς Μ.Μ.Ε

Τηλέφωνο: 2741360522

Φαξ: 2741052303

Email: masouri@vochas.gov.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. . .

Σας γνωρίζουμε ότι τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η φύλαξη του Ζευγολατιού από εταιρεία security.

Ξεκινούν οι βραδινές περιπολίες κάθε μέρα, οι οποίες σε πρώτη φάση αφορούν κυρίως τα 240 άτομα (σπίτια – μαγαζιά – επιχειρήσεις) που διέθεσαν αρχικά ορισμένα χρήματα.

Αρχικά 240 άτομα του Ζευγολατιού συνεισέφεραν για τη φύλαξη του Ζευγολατιού και επιθυμία τόσο της κίνησης ενεργών πολιτών Ζευγολατιού ΄΄ΚΟΙΝΩΝΙΑ΄΄ όσο και του Δήμου είναι ο αριθμός των κατοίκων για τον μήνα Ιανουάριο να ξεπεράσει το όριο των 250 σπιτιών, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να χρησιμοποιούνται δύο οχήματα για καλύτερη φύλαξη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κίνησης ενεργών πολιτών Ζευγολατιού ΄΄ΚΟΙΝΩΝΙΑ΄΄ η κίνηση αυτή για τη φύλαξη είναι πρωτοπορία για όλο το Νομό Κορινθίας και όχι μόνο. Το παράδειγμα των ενεργών πολιτών Ζευγολατιού έχει ενεργοποιήσει τους κατοίκους και άλλων περιοχών, όπως της Ευαγγελίστριας, του Βοχαϊκού, του Λουτρακίου κ.α

Η πρωτοβουλία αυτή για την φύλαξη του Ζευγολατιού εκδηλώνεται από το μη κερδοσκοπικό σωματείο «ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ ”ΚΟΙΝΩΝΙΑ”» σε συνεργασία με το Δήμο Βέλου – Βόχας και αναπτύσσεται υπό την αιγίδα της εθελοντικής ομάδας του Δήμου Βέλου – Βόχας ”ΑΡΩΓΗ”.

Η συγκέντρωση των χρημάτων που χρειάζονται για τη φύλαξη θα γίνεται στα ίδια σημεία που γίνονταν και προηγουμένως, έτσι ώστε να συνεχιστεί η προσπάθειά για ένα ασφαλέστερο κοινωνικό περιβάλλον.

Για πληροφορίες:

Ζιούβας Τάσος 2741056364

Σχοινοχωρίτης Κώστας 6945832094

 

 

Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Προηγούμενη ανάρτηση Aνοιχτές συγκεντρώσεις για τη δημιουργία θεατρικής ομάδας στο Δήμο Βέλου Βόχας

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact