Συγχαρητήρια στους επιτυγχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων του Δήμου Βέλου Βόχας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήρια στους επιτυγχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων του Δήμου Βέλου Βόχας

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βέλου Βόχας απευθύνει τα πιο θερμά συγχαρητήρια σε όλους εκείνους που στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις πέτυχαν την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους εκπαιδευτικούς τους για τη συμβολή τους στην επιτυχή έκβαση των προσπαθειών τους καθώς επίσης και στους γονείς για τη στήριξη που πρόσφεραν στα παιδιά τους καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθητικών τους χρόνων.

Όπως κάθε χρόνο οι μαθητές του Δήμου Βέλου Βόχας πέτυχαν πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας, καθώς αρκετοί μαθητές του κατάφεραν να εισαχθούν σε υψηλόβαθμες σχολές, γεγονός που δικαιώνει τον αγώνα που έδωσαν.

Επίσης στους μαθητές που δεν πέτυχαν την είσοδο τους σε κάποιο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης να συνεχίσουν την προσπάθειά τους ευχόμενοι να εκπληρώσουν την επόμενη χρονιά τους στόχους τους γιατί πρέπει να γνωρίζουν ότι σε όλους τους τομείς της ζωής υπάρχει πάντοτε μια δεύτερη ευκαιρία.

Καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη.

Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Προηγούμενη ανάρτηση Συναυλία με τον Μπάμπη Στόκα στο Λιμάνι Βραχατίου

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact