Δήλωση Δημάρχου για την παγκόσμια ημέρα Εθελοντισμού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                         Ημερομηνία: 5-12-2011

NOMOΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

ΤΜΗΜΑ TYΠΟΥ                                                        Προς Μ.Μ.Ε

Ταχ.Δ/νση:Ζευγολατιό

Ταχ.Κώδικας: 200 01

Τηλέφωνο: 27413 60507

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Σήμερα 5 Δεκεμβρίου τιμούμε το παγκόσμιο εθελοντικό κίνημα και τους εθελοντές όλης της γης. Ο Εθελοντισμός είναι κίνημα ψυχής, κίνημα κοινωνικής αλληλεγγύης, αξιοπρέπειας και προσφοράς προς το συνάνθρωπο. Οι εθελοντές είναι άνθρωποι της προσφοράς και της αγάπης.

Ελπιδοφόρο, αισιόδοξο και πολλά υποσχόμενο μήνυμα στη δύσκολη εποχή που διανύουμε αποτελεί το γεγονός ότι 100 συμπολίτες μας, μέχρι στιγμής ενεργοποιήθηκαν και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου Βέλου Βόχας για να συμμετάσχουν στην εθελοντική ομάδα ΄΄ΑΡΩΓΗ΄΄ που πρόσφατα συστάθηκε στο Δήμο μας.

Ως δημοτική αρχή αναγνωρίζουμε την τεράστια αξία του εθελοντισμού και τον στηρίζουμε. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην ενίσχυση της συμμετοχής των συμπολιτών μας στην ΄΄ΑΡΩΓΗ΄΄ του Δήμου μας. Ο εθελοντισμός δεν έχει ηλικία. Όλοι μπορούμε να γίνουμε εθελοντές αρκεί να το θέλουμε ουσιαστικά και πάνω απ’ όλα να πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε.

Το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας μεγαλώνει όλο και περισσότερο και ελπίζουμε ότι ο αριθμός των αιτήσεων θα αυξηθεί σημαντικά. Σύντομα στο Δήμο μας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων και φορέων που θα μιλήσουν για τις εμπειρίες τους ως εθελοντές, ενώ η εθελοντική ομάδα ΄΄ΑΡΩΓΗ΄΄ ετοιμάζει σε πρώτη φάση το απαιτούμενο έντυπο ενημερωτικό υλικό, το οποίο θα προβληθεί και θα διανεμηθεί στα μέλη της εθελοντικής ομάδας.

 

                                                                     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

                                                                      ΑΝΝΙΒΑΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ

Προηγούμενη ανάρτηση H ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΄΄ΛΗΤΩ΄΄ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact