Κινδυνεύει με υποστολή της ΄΄γαλάζιας σημαίας΄΄ η παραλία Βραχατίου για το καλοκαίρι 2011

BlueFlag_LogoΘα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι η παραλία του Βραχατίου για το καλοκαίρι του 2011 δεν θα μπορέσει να πάρει τη ΄΄γαλάζια σημαία΄΄.

Αυτό οφείλετε στο ότι η προηγούμενη διαχειριστική αρχή παρέλειψε να εκπληρώσει ένα από τα βασικά κριτήρια για τη βράβευση της ακτής που ήταν συγκεκριμένοι δειγματοληπτικοί έλεγχοι.

Αναλυτικότερα το διάστημα από 14 Μαϊου έως 29 Ιουλίου 2010 πραγματοποιήθηκαν δύο (2) αναλύσεις ενώ για το συγκεκριμένο διάστημα θα έπρεπε να είχαν γίνει επιπλέον αναλύσεις σε 4 διαφορετικές ημερομηνίες ανά 15-17 ημέρες (δηλαδή τουλάχιστον ακόμα δύο αναλύσεις πριν και δύο μετά από τις 15 Ιουνίου)

Επειδή η διαδικασία είναι τυποποιημένη για κάθε χρονιά υποβολής υποψηφιότητας δεν γνωρίζουμε τους λόγους που ο αριθμός των αναλύσεων που πραγματοποιήθηκαν το 2010 είναι ελλειπής.

Παρόλα αυτά η παρούσα δημοτική αρχή προσπαθεί με ενέργειές της ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί καθώς επίσης και για την εξασφάλιση της βράβευσης της ακτής Βραχατίου με τη ΄΄γαλάζια σημαία΄΄ για την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2012.

Προηγούμενη ανάρτηση Αθλητικές δραστηριότητες με επιτυχίες στο Δήμο Βέλου – Βόχας

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact