Πρόγραμμα Εορτασμού 25ης Μαρτίου 1821

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                Ζευγολατιό 15/03/2012

ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ                                                                    Αριθ. Πρωτ.: 4105

 

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α – Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης MAΡΤΙΟΥ 1821

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Α. EΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Ομιλίες από κατάλληλους ομιλητές για τη σημασία της Εθνικής Επετείου, απαγγελίες ποιημάτων και θεατρικά σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Γενικός Σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών καταστημάτων, των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών, από 8ης πρωινής ώρας της 24ης μέχρι της δύσης του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2012.

Φωταγώγηση των Δημοσίων, Δημοτικών καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης & 25ης Μαρτίου 2012.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Δ.Κ.ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (ΕΔΡΑ ΔΗΜΟΥ)

-Ώρα 10.00: Τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου.

-Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον εκπαιδευτικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού κ. Ιωάννου Γεώργιο

-Συγκέντρωση των επισήμων και των μαθητών μπροστά στο μνημείο των πεσόντων στην Πλατεία Παπακωνσταντίνου, όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση.

-ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ: από τον Δήμαρχο Βέλου-Βόχας, τον εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας , τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, την Αστυνομική Αρχή, τον εκπρόσωπο της Εθνικής Αντίστασης, τους Δ/ντές και μαθητές των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τον Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Βόχας, την Πνευματική Στέγη Ζευγολατιού και οποιονδήποτε άλλο φορέα επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι.

-Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και κλείσιμο της τελετής με τον Εθνικό Ύμνο.

ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Ώρα 11.00 π.μ. ενώπιον των επισήμων μπροστά στην πλατεία Παπακωνσταντίνου, από μαθητές των σχολείων και από τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄΄Πνευματική Στέγη ΄΄

-Μετά το πέρας της παρέλασης θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από διάφορα μέρη της Ελλάδας, στο κέντρο της Αγοράς του Ζευγολατιού, από τμήματα:

Α)Της ΄΄Πνευματικής Στέγης΄΄ με αυθεντικές ενδυμασίες και

Β) Του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Βόχας

Καλούνται να παραστούν:

Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τ.Σ της Δ.Κ. Ζευγολατιού, ο Διοικητής του Α.Τ. Βραχατίου, οι Ανάπηροι πολέμου, οι Δ/ντές των σχολείων με το προσωπικό τους, οι Δ/ντές και οι Προϊστάμενοι των Δημοσίων Υπηρεσιών, Τραπεζών, Οργανισμών, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ. των Συνεταιρισμών με το προσωπικό τους, τα Σωματεία, οι Σύλλογοι και όλοι οι κάτοικοι.

Ο Αιδεσιμότατος Εφημέριος Ζευγολατιού, παρακαλείται για την τέλεση της ιεροτελεστίας, το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

ΤΕΛΕΤΑΡΧΗ για την Δ.Κ.Ζευγολατιού ορίζουμε τον κ. Γεώργιο Βορινιώτη

Δ.Κ.ΒΕΛΟΥ

-Ώρα 09.45 : θα γίνει η έπαρση της Σημαίας, στην πλατεία Ελευθερίας και στη συνέχεια η Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας

-Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον κ Σιάχο Κωνσταντίνο, Δάσκαλο του Δημοτικού Σχολείου Βέλου.

-Συγκέντρωση των επισήμων και των μαθητών μπροστά στο Ηρώο, όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση.

-ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ: Μετά το τέλος της δέησης θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από εκπρόσωπο του Δήμου, την Αστυνομική Αρχή, εκπρόσωπο της Εθνικής Αντίστασης, Δ/ντές των σχολείων και Συλλόγους της Δ.Κ. Βέλου και οποιονδήποτε άλλο φορέα επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι.

-Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και κλείσιμο της τελετής με τον Εθνικό Ύμνο.

ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Ώρα 11.00 π.μ. ενώπιον των επισήμων, από μαθητές των σχολείων.

Καλούνται να παραστούν:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τ.Σ. της Δ.Κ. Βέλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δ.Κ. Βέλου, εκπρόσωπος του Α.Τ.Βραχατίου, οι Ανάπηροι πολέμου, οι Δ/ντές των σχολείων με το προσωπικό τους, οι Δ/ντές και οι Προϊστάμενοι των Δημοσίων Υπηρεσιών, Τραπεζών, Οργανισμών, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ. των Συνεταιρισμών με το προσωπικό τους, τα Σωματεία, οι Σύλλογοι και όλοι οι κάτοικοι.

Ο Αιδεσιμότατος Εφημέριος Βέλου, παρακαλείται για την τέλεση της ιεροτελεστίας, το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

ΤΕΛΕΤΑΡΧΗ για την Δ.Κ.Βέλου ορίζουμε την κα Αναστασία Καλλιώρα, Δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Βέλου

Δ.Κ. ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ

-Ώρα 10.30: Τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγ.Παρασκευής Βραχατίου.

-Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Σοφοκλή Σπυρόπουλο, Καθηγητή Γυμνασίου Βραχατίου

-Συγκέντρωση των επισήμων και των μαθητών μπροστά στο Ηρώο στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση.

-ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ: Μετά το τέλος της δέησης θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από εκπρόσωπο του Δήμου, την Αστυνομική Αρχή, εκπρόσωπο Εθνικής Αντίστασης, Δ/ντές των σχολείων και Συλλόγους της Δ.Κ. Βραχατίου και οποιονδήποτε άλλο φορέα επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι.

-Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και κλείσιμο της τελετής με τον Εθνικό Ύμνο.

ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Ώρα 11.30 π.μ. ενώπιον των επισήμων, από τους μαθητές των σχολείων και από τμήμα του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος».

-Μετά το πέρας της παρέλασης θα ακολουθήσουν δημοτικοί χοροί από τους μαθητές των σχολείων, και από τμήμα του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» στην πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Καλούνται να παραστούν:

Ο Δήμαρχος, Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τ.Σ. της Δ.Κ. Βραχατίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δ.Κ. Βραχατίου, εκπρόσωπος του Α.Τ.Βραχατίου, οι Ανάπηροι πολέμου, οι Δ/ντές των σχολείων με το προσωπικό τους, οι Δ/ντές και οι Προϊστάμενοι των Δημοσίων Υπηρεσιών, Τραπεζών, Οργανισμών, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ. των Συνεταιρισμών με το προσωπικό τους, τα Σωματεία, οι Σύλλογοι και όλοι οι κάτοικοι.

Ο Αιδεσιμότατος Εφημέριος Βραχατίου, παρακαλείται για την τέλεση της ιεροτελεστίας και το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

ΤΕΛΕΤΑΡΧΗ για τη Δ.Κ. Βραχατίου ορίζουμε τον κ. Ευάγγελο Τσάκωνα

– Ο εορτασμός στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου θα πραγματοποιηθεί με μέριμνα των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν το Δήμαρχο στα οικεία Τοπικά Διαμερίσματα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

ΑΝΝΙΒΑΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ

Προηγούμενη ανάρτηση Ο Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact