ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Ζευγολατιό 21-10-2011

ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ                                                 Αριθ. Πρωτ.: 18022

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α – Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα λάβουν χώρα στο Δήμο Βέλου-Βόχας οι ακόλουθες εορταστικές εκδηλώσεις:

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Γενικός Σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών και Ιδιωτικών καταστημάτων, των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και οικιών από τις 8 το πρωί της 26ης Οκτωβρίου μέχρι της δύσης του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2011.

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

1. Ομιλίες από κατάλληλους ομιλητές για τη σημασία της Εθνικής Επετείου, απαγγελίες ποιημάτων και θεατρικά σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία.

2. Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης & 28ης Οκτωβρίου 2011.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Δ.Κ.ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (ΕΔΡΑ ΔΗΜΟΥ)

Ώρα 10.00 π.μ: Τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου.

• Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Μαρίνη Παναγιώτη, Δάσκαλο 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού.

• Συγκέντρωση των επισήμων και των μαθητών μπροστά στο μνημείο των πεσόντων στην Πλατεία Παπακωνσταντίνου, όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση.

• ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ: Μετά το τέλος της δέησης θα ακολουθήσει κατάθεση στεφανιών από τον εκπρόσωπο του Δήμου, τον εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, τον εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, την Αστυνομική Αρχή, τον εκπρόσωπο της Εθνικής Αντίστασης, τους Δ/ντές και μαθητές των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τον Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Βόχας, την Πνευματική Στέγη Ζευγολατιού και οποιονδήποτε άλλο φορέα επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι.

• Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων νεκρών.

• Εθνικός Ύμνος

Ώρα 11.00 π.μ: Παρέλαση ενώπιον των Αρχών μπροστά στην πλατεία Παπακωνσταντίνου, από μαθητές των σχολείων.

Καλούνται να παραστούν:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τ.Σ. της Δ.Κ. Ζευγολατιού, το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Διοικητής του Α.Τ. Βραχατίου, οι Ανάπηροι πολέμου, οι Δ/ντές των σχολείων με το προσωπικό τους, οι Δ/ντές και οι Προϊστάμενοι των Δημοσίων Υπηρεσιών, Τραπεζών, Οργανισμών, οι Πρόεδροι και τα Δ.Σ. των Συνεταιρισμών με το προσωπικό τους, τα Σωματεία, οι Σύλλογοι και όλοι οι κάτοικοι.

Ο Αιδεσιμότατος Εφημέριος Ζευγολατιού, παρακαλείται για την τέλεση της ιεροτελεστίας, το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

ΤΕΛΕΤΑΡΧΗ για την Δ.Κ .Ζευγολατιού ορίζουμε τον κ. Γεώργιο Βορινιώτη

Δ.Κ.ΒΕΛΟΥ

Ώρα 9.45 π.μ: Έπαρση της Σημαίας στην πλατεία Ελευθερίας και στη συνέχεια η Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας.

• Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Μπάτο Κων/νο, Υποδιευθυντή Λυκείου Βέλου.

• Συγκέντρωση των επισήμων και των μαθητών μπροστά στο Ηρώο, όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση.

• ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ: Μετά το τέλος της δέησης θα ακολουθήσει κατάθεση στεφανιών από τον Δήμαρχο, την Αστυνομική Αρχή, εκπρόσωπο της Εθνικής Αντίστασης, Διευθυντές των σχολείων και Συλλόγους της Δ.Κ Βέλου και οποιονδήποτε άλλο φορέα επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι.

• Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων νεκρών.

• Εθνικός Ύμνος

Ώρα 11.00 π.μ: Παρέλαση ενώπιον των Αρχών από τους μαθητές των σχολείων.

• Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσουν δημοτικοί χοροί από τους μαθητές των σχολείων.

Καλούνται να παραστούν:

Ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τ.Σ. της Δ.Κ. Βέλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δ.Κ. Βέλου, εκπρόσωπος του Α.Τ. Βραχατίου, οι Ανάπηροι πολέμου, οι Δ/ντές των σχολείων με το προσωπικό τους, οι Δ/ντές και οι Προϊστάμενοι των Δημοσίων Υπηρεσιών, Τραπεζών, Οργανισμών, οι Πρόεδροι και τα Δ.Σ. των Συνεταιρισμών με το προσωπικό τους, τα Σωματεία, οι Σύλλογοι και όλοι οι κάτοικοι.

Ο Αιδεσιμότατος Εφημέριος Βέλου, παρακαλείται για την τέλεση της ιεροτελεστίας, το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

ΤΕΛΕΤΑΡΧΗ για την Δ.Κ.Βέλου ορίζουμε τον κ. Σωτηρόπουλο Παναγιώτη

Δ.Κ. ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ

Ώρα 10.30 π.μ: Τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βραχατίου.

• Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κ Βουρδοπούλου Σπυριδούλα, Δασκάλα Δημοτικού Σχολείου Βραχατίου.

• Ώρα 11.00 π.μ Συγκέντρωση των επισήμων και των μαθητών μπροστά στο Ηρώο στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση.

• ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ: Μετά το τέλος της δέησης θα ακολουθήσει κατάθεση στεφανιών από εκπρόσωπο του Δήμου, την Αστυνομική Αρχή, εκπρόσωπο της Εθνικής Αντίστασης, Διευθυντές των σχολείων και Συλλόγους της Δ.Κ Βραχατίου και οποιονδήποτε άλλο φορέα επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι.

• Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων νεκρών.

• Εθνικός Ύμνος

Ώρα 11.30 π.μ: Παρέλαση ενώπιον των Αρχών, από μαθητές των σχολείων και από το τμήμα του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου ΄΄Μέγας Αλέξανδρος΄΄

• Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσουν δημοτικοί χοροί από τους μαθητές των σχολείων και από τμήμα του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου ΄΄Μέγας Αλέξανδρος΄΄

Καλούνται να παραστούν:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τ.Σ. της Δ.Κ. Βραχατίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δ.Κ. Βραχατίου, εκπρόσωπος του Α.Τ.Βραχατίου, οι Ανάπηροι πολέμου, οι Δ/ντές των σχολείων με το προσωπικό τους, οι Δ/ντές και οι Προϊστάμενοι των Δημοσίων Υπηρεσιών, Τραπεζών, Οργανισμών, οι Πρόεδροι και τα Δ.Σ. των Συνεταιρισμών με το προσωπικό τους, τα Σωματεία, οι Σύλλογοι και όλοι οι κάτοικοι.

Ο Αιδεσιμότατος Εφημέριος Βραχατίου, παρακαλείται για την τέλεση της ιεροτελεστίας και το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

ΤΕΛΕΤΑΡΧΗ για τη Δ.Κ. Βραχατίου ορίζουμε την κα Παπαντωνίου Αντωνία.

– Ο εορτασμός στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου θα πραγματοποιηθεί με μέριμνα των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν το Δήμαρχο στα οικεία Τοπικά Διαμερίσματα.

 

Ζευγολατιό 21 Οκτωβρίου 2011

Ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας

Αννίβας Παπακυριάκος

Προηγούμενη ανάρτηση ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact