Νέοι από 8 χώρες της Ευρώπης στο Δήμο Βέλου – Βόχας

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας  σε συνεργασία με το γραφείο πληροφόρησης νέων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου διοργανώνει την φιλοξενία εκπαιδευτικού προγράμματος Ανταλλαγής Νέων με θέμα τη φτώχια και το πρόβλημα της ανεργίας στους νέους στις χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Το πρόγραμμα ανταλλαγής νέων θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 20 Μαρτίου και θα συμμετάσχουν 48 νέοι από 8 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης   και 5 νέοι από το Δήμο Βέλου –Βόχας με ένα ομαδάρχη.

Το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζει το Ινστιτούτο Νεολαίας μέσα από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Νέα Γενιά σε Δράση-Ανταλλαγές νέων» και ο Δήμος Βέλου Βόχας.

Οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τον πολιτισμό τις παραδόσεις και την καθημερινότητα στις χώρες τους και ακόμα για τις ευκαιρίες  των νέων στην Ευρώπη όπως επίσης για τα προγράμματα εθελοντισμού και απασχόλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Δήμος Βέλου- Βόχας και η Δημοτική Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου (ΔΗΚΕΒ), καλούν όλους τους νέους από 18 έως 30 ετών να απευθυνθούν στο Γραφείο πληροφόρησης Νέων του Δήμου μας  έτσι ώστε  να αξιοποιήσουν τα προγράμματα για νέους της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου ο εθνικός φορέας διαχείρισης είναι το Ινστιτούτο Νεολαίας  του Υπουργείου Παιδείας.

Για αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου μας έως την Τετάρτη  9 Μαρτίου 2011. Οι θέσεις συμμετοχής είναι πέντε (5)

Η συμμετοχή των νέων στο πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν ενώ οι εργασίες και η φιλοξενία των συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Αλκυόν στο Βραχάτι Κορινθίας.

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας με σύγχρονες υπηρεσίες υποστήριξης της νεολαίας καλεί όλους τους νέους από 16 έως 30 ετών να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δίνονται μέσα από το “Γραφείο πληροφόρησης  νέων” του Δήμου μας.

Περισσότερες πληροφορίες : “Γραφείο Πληροφόρησης νέων Βέλου-Βόχας” ,Ζευγολατιό Κορινθίας, Β. Γεωργίου και Γ. Βλάση.

Το γραφείο λειτουργεί Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή  και οι ώρες επισκέψεων είναι από 13.00 έως 17.00.

Τηλ. Επικοινωνίας 2741052231, 6934293191.

 

Προηγούμενη ανάρτηση Αρχική

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact