Χρηματοδότηση 500.000,00€ για αγροτική οδοποιία στις Κοινότητες Ζευγολατιού, Μπολατίου, Ευαγγελίστριας και Στιμάγκας από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης

Εκδόθηκε χθες Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 ο επικαιροποιημένος πίνακας αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων στήριξης στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του πίνακα εντάσσονται στο πρόγραμμα 208 προτάσεις, μία εκ των οποίων είναι και του Δήμου Βέλου Βόχας.

Ο Δήμος Βέλου Βόχας  χρηματοδοτείται με το ποσό των 500.000,00€ για τους δρόμους των Κοινοτήτων Ζευγολατιού, Μπολατίου, Ευαγγελίστριας και Στιμάγκας που πληρούσαν τους όρους της πρόσκλησης του προγράμματος.

Το σημαντικό είναι – όπως τόνισε και ο δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος – ότι πήραμε ακόμη μία  χρηματοδότηση  με την οποία  θα βελτιωθούν  και άλλοι αγροτικοί δρόμοι στο δήμο μας, οι οποίοι  θα συνδράμουν στην ομαλή πρόσβαση των αγροτών μας στις περιουσίες τους .

Προηγούμενη ανάρτηση Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact