ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας έχουν ξεκινήσει πυκνές χιονοπτώσεις κατά τόπους και ιδιαίτερα στα ορεινά τμήματα (Καλέντζι, Στιμάγκα, Χαλκί, Σουληνάρι, Ελληνοχώρι) δημιουργώντας προβλήματα στις μετακινήσεις.

Ήδη στην Στιμάγκα οι μετακινήσεις γίνονται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Οι υπηρεσίες του Δήμου μας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα. Έχουν ήδη προμηθεύσει τις κοινότητες με μεγάλες ποσότητες αλατιού ενώ μηχανήματα βρίσκονται σε κατά τόπους σημεία για να διευκολύνουν την οποιαδήποτε προσέλευση.

Ο Δήμος μας βρίσκεται σε διαρκή επαφή τόσο με το Αστυνομικό Τμήμα όσο και με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση των οποιοδήποτε προβλημάτων προκύπτουν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Επίσης παρακαλούνται οι δημότες μας να λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων για τον ασφαλή σχεδιασμό των επαγγελματικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων τους καθώς επίσης και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Όλες οι σχολικές μονάδες έχουν ενημερωθεί ότι θα παραμείνουν κλειστές και αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου καθώς επίσης ότι και θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για τις επόμενες ημέρες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δήμου 2742360311 και 2742360324

Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας 6945885692

Γραφείο Πολιτικής Προστασίας  6973208753

Αστυνομική Τμήμα Βραχατίου 2741051111

Προηγούμενη ανάρτηση Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής -Περίληψη πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact