Κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Βέλου Βόχας από 11 Μαρτίου 2020 και για 14 ημέρες

Σε συνέχεια της απόφασης του Υπουργού Υγείας σχετικά με την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων για 15 μέρες, σας γνωρίζουμε ότι θα δεν θα λειτουργήσουν κατά το ανωτέρω διάστημα:
-Βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί – Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια – Τα τμήματα πολιτιστικών δραστηριοτήτων του ΝΠΔΔ «Ανέλιξη».
Επίσης, καλούμε τους Συλλόγους και ιδιωτικούς φορείς να σεβαστούν την απόφαση του υπουργείου Υγείας και να αναστείλουν τη λειτουργία των τμημάτων τους για τις επόμενες 14 ημέρες.
Η υγεία όλων μας είναι πάνω από όλα και η τήρηση των οδηγιών του υπουργείου και των αρμοδίων φορέων διευκολύνει την προστασία της.
H αναμενόμενη απόφαση μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους. Όλα τα μέτρα που έχουν να κάνουν με την πρόληψη, την υπεύθυνη και σοβαρή προστασία του πληθυσμού, οφείλουμε να τα στηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αννίβας Παπακυριάκος

Δήμαρχος Βέλου Βόχας

Προηγούμενη ανάρτηση Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέλου Βόχας

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact