ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Ζευγολατιό 17-11-2011

ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

Τμήμα Τύπου

Τηλέφωνο: 27413 60507                                         Προς Μ.Μ.Ε

Ταχ.Δ/νση: Ζευγολατιό

Τ.Κ. 20 001

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ελλάδας 2007-2013

Άξονας 4: Δημιουργία τοπικών ικανοτήτων για την απασχόληση και την διαφοροποίηση στις αγροτικές περιοχές μέσω της προσέγγισης Leader

Η προσέγγιση LEADER, εξυπηρετώντας βασικούς στόχους του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, δίνει τη δυνατότητα σε αγροτικές περιοχές να εφαρμόσουν στρατηγικές τοπικής ανάπτυξης με ολοκληρωμένο και πολυτομεακό χαρακτήρα Οι δράσεις της LEADER, στο πλαίσιο των οποίων επιδιώκεται η στήριξη της καινοτομίας για αγρότες, περιλαμβάνουν τη δημιουργία και ανάπτυξη πολύ μικρών επιχειρήσεων, την ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων, την αύξηση της προστιθέμενης αξίας γεωργικών και δασοκομικών προϊόντων, την ανάδειξη της αγροτικής κληρονομιάς, την αναμόρφωση χωριών, τις συνεργασίες, τη δικτύωση κ.λ.π.

Στα πλαίσια της 1ης Προκήρυξης του παραπάνω Προγράμματος ο Δήμος Βέλου –Βόχας σε συνεργασία με την ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ Α.Ε. θα πραγματοποιήσει ομιλία την Τετάρτη 23-11-2011 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Βέλου για ενημέρωση και συζήτηση των δράσεων αυτών.

Ομιλητής: Γεώργιος Κωστούρος, Πολιτικός Μηχανικός, Υπεύθυνος της Εταιρείας

TMHMA TYΠΟΥ

Προηγούμενη ανάρτηση ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact