Μαρία Καλλίρη, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού: ΄΄Πολλά συγχαρητήρια στον Αργύρη Κωνσταντίνου και τα παιδιά του που για άλλη μία φορά μας έκαναν περήφανους΄΄

Πολλά συγχαρητήρια στον Αργύρη Κωνσταντίνου και τα παιδιά του που για άλλη μία φορά μας έκαναν περήφανους!!!

Σε μια διοργάνωση υψηλού κύρους, το 32ο Διεθνές Κύπελλο, η οποία έλαβε χώρα στην Τουρκία, ο Α.Σ. Καράτε ΑΚΑΜΑΣ με 6 αθλητές έδρεψε 1 χρυσό και 3 χάλκινα μετάλλια καθώς και 2 πέμπτες θέσεις, γεμίζοντας όλους μας με περηφάνεια και καμάρι για τα παιδιά μας.
Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τους κόπους και τις θυσίες που απαιτούνται τόσο από τα παιδιά όσο και από το δάσκαλό τους, τον αγαπητό μου Αργύρη, εκφράζω τα συγχαρητήρια μου σε όλους για τη μεγάλη επιτυχία τους! Καμαρώνω γιατί πήρατε το όνομα της πατρίδας, το όνομα του δήμου μας και το φτάσατε στα πέρατα του κόσμου, το ντύσατε με δάφνες νίκης και διακρίσεων.
Ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Βέλου-Βόχας εκφράζω τη χαρά και την περηφάνεια της δημοτικής αρχής για αυτή την επιτυχία σας. Μακάρι οι ζωές όλων σας να είναι πάντα γεμάτες επιτυχίες! Μακάρι το αθλητικό ιδεώδες του «ευ αγωνίζεσθαι» και τις «ευγενούς άμιλλας» που με τόση πίστη υπηρετείτε να διαπνέει την καθημερινότητά μας και να μας οδηγεί.
Θα είμαι πάντα δίπλα σας να στηρίζω τις προσπάθειες και τους αγώνες σας με κάθε μέσο.
Πριν σας συγχαρώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου, θα σας θυμίσω τη ρήση του Μεγάλου Αλεξάνδρου: «Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει». Και σεις προσπαθήσατε και νικήσατε! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Προηγούμενη ανάρτηση Ευχαριστήριο για την υποστήριξη και τη συμμετοχή στο Καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact