Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βέλου Βόχας το 4Χ4 δημαρχιακό όχημα

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η παράδοση του δημαρχιακού οχήματος 4Χ4 στο Αστυνομικό Τμήμα Βέλου Βόχας.

Το αυτοκίνητο παρέδωσε ο Δήμαρχος κ. Αννίβας Παπακυριάκος παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας-Ταξίαρχου Χαράλαμπου Τετράδη, του Αστυνομικού Διευθυντή Α.Τ Βέλου Βόχας Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου, της επιτροπής παραλαβής καθώς επίσης και Αστυνομικών Ν. Κορινθίας.

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ΄΄η Αστυνομία έχει τεράστιες ανάγκες και γι αυτό σκεφτήκαμε πριν από έναν χρόνο να προχωρήσουμε σε αυτή την κίνηση ώστε να συνδράμουμε στο δύσκολο έργο της΄΄.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Χαράλαμπος Τετράδης ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την χορηγία του οχήματος και τόνισε ότι ΄΄η πράξη αυτή δείχνει αναγνώριση του έργου της Αστυνομίας και πως παραμένει ισχυρή η εμπιστοσύνη μεταξύ Αστυνομίας, Δημοτών και Δημοτικής Αρχής΄΄.

Τέλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο για την βοήθειά του ενόψει της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς φρόντισε να πραγματοποιηθούν απολυμάνσεις στο Α.Τ Βραχατίου και στα αυτοκίνητα της υπηρεσίας και τόνισε τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θα είναι αρωγοί και θα προσπαθούν να δίνουν λύσεις στα προβλήματα του Δήμου.

 

 

Προηγούμενη ανάρτηση Mήνυμα Δημάρχου: ΄΄Προστατεύουμε τα παιδιά μας στην επιστροφή τους στα σχολεία του Δήμου μας΄΄

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact