Συνάντηση του Αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας κ. Χαράλαμπου Τετράδη με το Δήμαρχο Βέλου Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκο

Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Χαράλαμπος Τετράδης ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Δημάρχου Βέλου Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκου και σήμερα Τρίτη επισκέφθηκε το Δήμαρχο στο γραφείο του.
Ο Δήμαρχος έθεσε στον κ. Τετράδη γενικά παραβατικά φαινόμενα στην περιοχή και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην αγωνία των αγροτών τη συγκεκριμένη περίοδο, λόγω του ότι παρατηρούνται συχνά περιστατικά κλοπής αγροτικών προϊόντων .
Ο κ. Τετράδης ανακοίνωσε στον Δήμαρχο ότι ήδη δημιουργήθηκε 2η ομάδα ΟΠΚΕ και σε συνεργασία με την ομάδα ΔΙΑΣ, με το Λιμεναρχείο (όσον αφορά το παραλιακό μέτωπο) και το Α.Τ. Βραχατίου με αποτέλεσμα να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι (πάγιο αίτημα του Δημάρχου) σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Βέλου Βόχας.
Η συνεργασία του Δημάρχου με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας παραμένει άριστη για το καλό των δημοτών.
Προηγούμενη ανάρτηση Εορτασμός Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην Κοινότητα Χαλκίου στο νεόδμημο παρεκκλήσι στη θέση ΄΄Χάβο΄΄

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact