Συνεχίζονται τα rapid test στις Κοινότητες του Δήμου Βέλου Βόχας

Συνεχίζονται τα rapid test στις Κοινότητες του Δήμου Βέλου Βόχας
Ο Δήμος Βέλου Βόχας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ όλο αυτό το διάστημα προγραμμάτισε και διενήργησε δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) του κορωνοϊού στις κοινότητές του, τα αποτελέσματα των οποίων έχουν ως εξής:
1. Ζευγολατιό 111 τεστ, όλα αρνητικά
2. Βέλο 112 τεστ, όλα αρνητικά
3. Πουλίτσα 35 τεστ, όλα αρνητικά
4. Κρήνες-Ελληνοχώρι-Ταρσινά 60 τεστ, όλα αρνητικά
5. Σουληνάρι-Χαλκί 79 τεστ από τα οποία 2 θετικά
6. Βραχάτι 183 τεστ, από τα οποία ένα θετικό
7. Καλέντζι 53 τεστ, όλα αρνητικά
8. Κυρά Βρύση 55 τεστ από τα οποία ένα θετικό
9. Στιμάγκα 91 τεστ, όλα αρνητικά
Να σημειωθεί πως τις επόμενες ημέρες κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα επισκεφθούν και τις υπόλοιπες κοινότητες του Δήμου μας ώστε να διενεργηθούν στους πολίτες δωρεάν δειγματοληψίες για covid-19.
Πρόθεση της δημοτικής αρχής από την αρχή της πανδημίας είναι η διενέργεια τακτικών δειγματοληπτικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης ώστε να μπορέσει να υπάρξει η καλύτερη δυνατή διαχείριση της πανδημίας στην περιοχή μας.
Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια και σε απόλυτο συντονισμό με τις αρμόδιες υπηρεσίες, τον ΕΟΔΥ, το νοσοκομείο Κορίνθου, την Αστυνομία, για την επιτυχία του απαιτητικού αυτού εγχειρήματος, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.
Προηγούμενη ανάρτηση Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact