Αυξανόμενα κρούσματα κλοπών και βανδαλισμών

Για 3η συνεχόμενη φορά στο Βέλο στην περιοχή Τουρκογέφυρα στα όρια του Δήμου έγινε κλοπή στο αντλιοστάσιο.
Χθες (Πέμπτη 30 Μαρτίου) αποκαταστάθηκε η ζημιά που είχε πραγματοποιηθεί από προηγούμενη κλοπή και σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου διαπιστώθηκε ολική κλοπή (καλώδια ηλεκτροφωτισμού, υδραυλικά, πίνακας, σπάσιμο των τσιμέντων!!! κλπ.).

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται ολοένα και αυξημένα κρούσματα κλοπών και βανδαλισμών με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση του Βέλου, μεγάλοι κίνδυνοι από τα εκτεθειμένα καλώδια των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, αφού το κόστος από τις κλοπές είναι πολύ μεγάλο.

Ο Δήμαρχος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων έχει ήδη έρθει σε επαφή με την Αστυνομική Διεύθυνση ζητώντας την επέμβασή της άμεσα.

Καλεί επίσης τους Δημότες να καταγγέλλουν αντίστοιχα φαινόμενα, βοηθώντας έτσι τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου να αποκαθιστούν έγκαιρα τις βλάβες που προκύπτουν.

Προηγούμενη ανάρτηση Απόσπασμα πρακτικού της24ης Μαρτίου 2017 του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact