ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Βέλου-Βόχας και το Ν.Π.Δ.Δ. <<ΑΝΕΛΙΞΗ>> σε συνεργασία με την Κοινωνική Σύμπραξη της ΠΕ Κορινθίας θα πραγματοποιήσουν διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος <<Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής>>, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/Fead)

Ο χρόνος και τόπος διανομής ειδών ΤΕΒΑ μηνός Δεκεμβρίου διαμορφώνονται ως κάτωθι:
↗️• Δευτέρα 4/12/2023 και ώρες 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Βέλου.
↗️• Τρίτη 5/12/2023 και ώρες 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Βέλου.
↗️• Τετάρτη  6/12/2023 και ώρες 9:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Βέλου.

✔️Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν:
▶️AστυνομικήΤαυτότητα
▶️ΑΜΚΑ
▶️εξουσιοδότηση σε περίπτωση που επιθυμούν να προβούν σε παραλαβή αντί συγγενικού ή φιλικού τους προσώπου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ωφελούμενοι μπορούν να απευθύνονται στα αντίστοιχα σημεία διανομής των Δήμων / φορέων της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Κορινθίας.

📌Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι τα ακόλουθα: Κρέας βόειο, κρέας χοιρινό , ελαιόλαδο, φασόλια , φακές , ζάχαρη , τυρί φέτα , ζυμαρικά, ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας ,γάλα εβαπορέ ,  υγρό πιάτων ,τυρί γραβιέρα, ρύζι,  οδοντόκρεμες ,  κρέμα ρυζάλευρο, γάλα σκόνη για μωρά 2ης βρεφικής ηλικίας,  πάνες Ν.3-4-5,σαμπουάν,πορτοκάλια,αλεύρη,κρέμα δημητριακών, μωρομάντηλα, καθαριστικό γενικής χρήσης,σκόνη για πλύσιμο ρούχων,οδοντόβουρτσα.

 

Προηγούμενη ανάρτηση Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact