Το 4ο Καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και με προσέλευση πολλών επισκεπτών.

Για την επιτυχία του, εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος ευχαριστεί:

  • Τους χιλιάδες επισκέπτες, που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, στήριξαν και φέτος το καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας και με την παρουσία τους έδωσαν ένταση και παλμό .
  • Τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους που με το κέφι τους, την φαντασία τους, τα άρματά τους, τις φορεσιές τους, έδωσαν το καλύτερο αποτέλεσμα.
  • Τα σχολεία του Δήμου Βέλου Βόχας, από όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, που ξεσήκωναν τον κόσμο με τη ζωντάνια τους, το χορό τους και τη φρεσκάδα τους.
  • Φορείς, ομάδες ενεργών πολιτών, εθελοντές και πολίτες και φέτος ενεργοί στο καρναβάλι με πρωτοτυπία, φαντασία και πολύ πολύ όρεξη , ξεσήκωναν τον κόσμο που παρακολουθούσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
  • Τους χορηγούς, όπου η συνδρομή τους ήταν ιδιαίτερα σημαντική σε μία τόσο δύσκολη χρονιά, καθώς δείχνει τη διάθεσή τους για προσφορά και το ενδιαφέρον τους για τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.
  • Τους υπαλλήλους του Τμήματος Καθαριότητας για την πολύτιμη συνδρομή τους , πριν και μετά το καρναβάλι.

Τέλος ο Δήμαρχος ευχαριστεί ιδιαίτερα την οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού και το ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ του Δήμου που και φέτος ακούραστοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, έτσι ώστε ο θεσμός πια του καρναβαλιού στο Δήμο Βέλου Βόχας να παραμείνει ακλόνητος.

 Οι χορηγοί στο φετινό καρναβάλι ήταν οι παρακάτω:

clip_image002

 

CLEAN CARPETΤαπητοκαθαριστήριο – Πουλίτσα

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ&ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

΄΄Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για το επόμενο καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας με ακόμα περισσότερες συμμετοχές και με μεγαλύτερο κέφι, γιατί η προσπάθειά μας δε σταματά εδώ!!! Καλή Σαρακοστή΄΄