Ευχαριστήρια επιστολή για τη συμμετοχή στο καρναβάλι!

Το 4ο Καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και με προσέλευση πολλών επισκεπτών.

Για την επιτυχία του, εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος ευχαριστεί:

  • Τους χιλιάδες επισκέπτες, που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, στήριξαν και φέτος το καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας και με την παρουσία τους έδωσαν ένταση και παλμό .
  • Τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους που με το κέφι τους, την φαντασία τους, τα άρματά τους, τις φορεσιές τους, έδωσαν το καλύτερο αποτέλεσμα.
  • Τα σχολεία του Δήμου Βέλου Βόχας, από όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, που ξεσήκωναν τον κόσμο με τη ζωντάνια τους, το χορό τους και τη φρεσκάδα τους.
  • Φορείς, ομάδες ενεργών πολιτών, εθελοντές και πολίτες και φέτος ενεργοί στο καρναβάλι με πρωτοτυπία, φαντασία και πολύ πολύ όρεξη , ξεσήκωναν τον κόσμο που παρακολουθούσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
  • Τους χορηγούς, όπου η συνδρομή τους ήταν ιδιαίτερα σημαντική σε μία τόσο δύσκολη χρονιά, καθώς δείχνει τη διάθεσή τους για προσφορά και το ενδιαφέρον τους για τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.
  • Τους υπαλλήλους του Τμήματος Καθαριότητας για την πολύτιμη συνδρομή τους , πριν και μετά το καρναβάλι.

Τέλος ο Δήμαρχος ευχαριστεί ιδιαίτερα την οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού και το ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ του Δήμου που και φέτος ακούραστοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, έτσι ώστε ο θεσμός πια του καρναβαλιού στο Δήμο Βέλου Βόχας να παραμείνει ακλόνητος.

 Οι χορηγοί στο φετινό καρναβάλι ήταν οι παρακάτω:

clip_image002

 

CLEAN CARPETΤαπητοκαθαριστήριο – Πουλίτσα

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ&ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

΄΄Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για το επόμενο καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας με ακόμα περισσότερες συμμετοχές και με μεγαλύτερο κέφι, γιατί η προσπάθειά μας δε σταματά εδώ!!! Καλή Σαρακοστή΄΄

Προηγούμενη ανάρτηση Ορισμός εντεταλμένου συμβούλου έως το 2019

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact