Συνάντηση του Δημάρχου Βέλου Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκου με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γεώργιο Δέδε.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας επισκέφθηκε τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γεώργιο Δέδε για σημαντικά θέματα που αφορούν το Δήμο Βέλου Βόχας.
Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στον αντισεισμικό έλεγχο των σχολικών κτιρίων όπου ο Δήμαρχος ζήτησε την επέμβαση ειδικών επιστημονικών κλιμακίων για την υλοποίηση μελέτης επί του θέματος.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στον αντιπλημμυρικό σχεδιασμό στα όρια του Δήμου Βέλου Βόχας σύμφωνα με τη γενική μελέτη που εκπονείται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων στο Νομό Κορινθίας.
Τέλος ο Δήμαρχος ζήτησε άμεση επέμβαση από το Υπουργείο για την ασφαλτόστρωση δημοτικών δρόμων λόγω φθορών που έχουν προκληθεί από τα κατασκευαστικά έργα της Ολυμπίας Οδού και ο κ. Δέδες διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι στα όρια των έργων θα πραγματοποιηθούν αυτές.

 

 

Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Προηγούμενη ανάρτηση Ευχαριστήριο για την υποστήριξη και τη συμμετοχή στο Καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact