Βράβευση μαθητών στον 2ο Παγκορινθιακό Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό

O Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος, οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Καλλίρη και Βασίλης Τρωγάδης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “ΑΝΕΛΙΞΗ” Ανδρέας Σιάχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Νικόλαος Ρόζος και Χαράλαμπος Τανισχίδης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελληνοχωρίου Χρήστος Μαρούσης καθώς επίσης πολλοί προσκεκλημένοι παραβρέθηκαν το Σάββατο 13 Μαΐου στις 7.30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Βέλου στην τελετή βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν στον 2ο Παγκορινθιακό Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, όπου οι διακριθέντες μαθητές εισέπραξαν το ζεστό χειροκρότημα και την επιβράβευση όλων των παρεβρισκομένων.

Συγχαρητήρια στην διευθύντρια του Γ.Ε.Λ Βέλου κα. Μάρθα Πολίτου για τη διοργάνωση της εκδήλωση καθώς και στις υπεύθυνες καθηγήτριες του διαγωνισμού: Καλλιμάνη Μ.-Γαμβρούλη Π. και Νάκου Μ. Τέλος θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και ειδικά στους διακριθέντες.

Τέτοιες προσπάθειες που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση πρέπει να επικροτούνται και να επιβραβεύονται.

Προηγούμενη ανάρτηση Κύκλο επισκέψεων στα Δημοτικά και Τοπικά Διαμερίσματα ξεκινά ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact