ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                                                                                                                                        Αριθμ.Πρωτ:47

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ – ΒΟΧΑΣ                                                

Ν.Π.Δ.Δ.: «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΒΟΧΑΣ»                                                                                       Βραχάτι :11-03-2024

                                                           

ΠΡΟΣ τα μέλη του Δ.Σ.

 

  1. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
  2. ΠΛΑΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  3. ΡΑΠΑΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  4. ΜΠΑΧΤΑΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  5. ΔΑΛΗΒΙΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  6. ΑΥΓΕΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 234 του Ν.3463/06 και του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 σας καλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΒΟΧΑΣ» που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα του  Ζευγολατιού, την 15η  του μηνός Μαρτίου έτους 2024, ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή  και ώρα 11:00 π.μ.  με τα παρακάτω θέματα :

 

  1. Περί αιτήσεως του Μπαχταλιά Παναγιώτη του Βλασίου για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης χώρου της χερσαίας ζώνης λιμένα Βραχατίου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων το έτος 2024.
  2. Περί αιτήσεως του Ζωγράφου Γ.Σωτηρίου για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης χώρου της χερσαίας ζώνης λιμένα Βραχατίου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων το έτος 2024.
  3. Περί αιτήσεως της «ΛΟΥΤΑΣ Β.-ΒΕΡΒΕΡΑΣ Ν.-ΔΑΛΜΑΚΗ Μ. & ΣΙΑ Ο.Ε.» νομίμως εκπροσωπούμενης, για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης χώρου της χερσαίας ζώνης λιμένα Βραχατίου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων το έτος 2024.
  4. Περί αιτήσεως της «ΚΕΛΕΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΚΕΛΕΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο.Ε.» νομίμως εκπροσωπούμενης, για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης χώρου της χερσαίας ζώνης λιμένα Βραχατίου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων το έτος 2024.
  5. Περί αιτήσεως της «Ν.ΜΠΑΡΤΖΗΣ-Κ.ΜΠΑΡΤΖΗΣ-Ο.ΜΥΤΕΛΛΑΣ Ο.Ε.» νομίμως εκπροσωπούμενης, για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης χώρου της χερσαίας ζώνης λιμένα Βραχατίου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων το έτος 2024.
  6. Περί αιτήσεως της «ΑΦΟΙ Π.ΛΟΥΤΑ Ο.Ε.» νομίμως εκπροσωπούμενης για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης χώρου της χερσαίας ζώνης λιμένα Βραχατίου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων το έτος 2024.
  7. Περί αιτήσεως του Θεοφιλόπουλου Ι.Αντωνίου για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης χώρου της χερσαίας ζώνης λιμένα Βραχατίου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων το έτος 2024.
  8. Περί αιτήσεως της Σακκούλη Φ. Ιωάννας για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης χώρου της χερσαίας ζώνης λιμένα Βραχατίου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων το έτος 2024.
  9. Περί αιτήσεως της «ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ-ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Ο.Ε.» νομίμως εκπροσωπούμενης, για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης χώρου της χερσαίας ζώνης λιμένα Βραχατίου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων το έτος 2024.
  10. Περί αιτήσεως της «ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ο.Ε.» νομίμως εκπροσωπούμενης, για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης χώρου της χερσαίας ζώνης λιμένα Βραχατίου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων το έτος 2024.
  11. Περί αιτήσεως της «ΧΩΡΟΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ Ε.Ε.» νομίμως εκπροσωπούμενης, για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης χώρου της χερσαίας ζώνης λιμένα Βραχατίου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων το έτος 2024.
  12. Περί αιτήσεως της Δέδε Βασιλικής του Αποστόλου για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης χώρου της χερσαίας ζώνης λιμένα Βραχατίου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων το έτος 2024.
  13. Περί αιτήσεως της Μαλάμη Χριστίνας του Ευαγγέλου για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης χώρου της χερσαίας ζώνης λιμένα Βραχατίου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων το έτος 2024.
  14. Περί αιτήσεως του Ρίσβα Νικολάου του Ευστρατίου για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης χώρου της χερσαίας ζώνης λιμένα Βραχατίου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων το έτος 2024.

 

 

 

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ

 

 

    ΜΑΝΑΒΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Προηγούμενη ανάρτηση ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact