Στην τελική ευθεία για το 4ο καρναβάλι του Δήμου μας!!

clip_image002

Στην τελική ευθεία για το 4ο Καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 4.00 μ.μ. στην παραλία Βραχατίου, βρίσκεται η οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού. Από την εμπειρία μας κατά τα τρία προηγούμενα χρόνια, προκύπτει ότι το εγχείρημα της δημιουργίας ενός καρναβαλιού είναι μεγάλο και απαιτεί την δημιουργική εμπλοκή όλων μας.

Ήδη η κατασκευή των αρμάτων ολοκληρώνεται. Φέτος τα νέα άρματα που ετοιμάζονται πιστεύουμε ότι θα ενθουσιάσουν τον κόσμο που θα παραβρεθεί στην αποκριάτικη παρέλαση.  Τα γκρουπ είναι ήδη έτοιμα. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 20 γκρουπ, και οι καρναβαλιστές φτάνουν και πιθανόν να ξεπεράσουν τους 1500. Νέοι άνθρωποι, και όχι μόνο, εργάζονται πυρετωδώς και με πολύ καλή διάθεση για να είναι όλα έτοιμα σε λίγες μέρες.

Πρωταγωνιστές σε αυτή τη διοργάνωση θέλουμε και φέτος να είναι τα παιδιά για να μεταδώσουν σε όλους τη  χαρά, την αισιοδοξία, τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό τους.
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα. Μαρία Καλλίρη δηλώνει ότι <<Είμαστε άριστα προετοιμασμένοι για το 4ο καρναβάλι μας και για την υποδοχή των επισκεπτών μας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες αρχές και φορείς, υποσχόμαστε μία αξέχαστη εμπειρία σε όλους όσους βρεθούν κοντά μας αυτό το τριήμερο>>.

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος αναφερόμενος στο φετινό καρναβάλι αναφέρει ότι: << Και φέτος η ανταπόκριση και η συνεργασία όλων αυτών που βοήθησαν για να στηθεί το καρναβάλι, μας γεμίζει ελπίδα, ενθουσιασμό και περηφάνια. Ευχαριστώ την οργανωτική επιτροπή που εδώ και 2 μήνες περίπου εργάζεται ακούραστη, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τα σχολεία του Δήμου μας, τους εθελοντές, ομάδες ενεργών πολιτών, τους χορηγούς μας, που και φέτος είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν και όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή του Δήμου μας. Καλώ όλους τους δημότες και τους επισκέπτες μας να έρθουν κοντά μας την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στην παραλία Βραχατίου σε αυτή τη μεγάλη γιορτή που διοργανώνουμε και φέτος. Ο ενθουσιασμός, το συλλογικό πνεύμα και η συνεργασία σηκώνουν ψηλά τον πήχη, μας δίνουν αισιοδοξία για το μέλλον και κίνητρο για να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Εύχομαι σε όλους καλή αποκριά και καλή σαρακοστή>>

”Πάρε το χάρτη και βρες το Βραχάτι !

Μπες στο μεγαλύτερο πάρτι!

Με θέα τη παραλία, ζήσε τη πιο κεφάτη εμπειρία !!!”

Η οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού

Μαρία Καλλίρη-Αντιδήμαρχος Πολιτισμού

Ανδρέας Σιάχος-Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄

Δημήτριος Νικολάου-Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βραχατίου

Νίκος Παπαγεωργόπουλος-Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου

Κατερίνα Μασούρη –Δημοτική Υπάλληλος

Βαγγέλης Τσάκωνας-Εκπρόσωπος Συλλόγου

Γιώργος Βασιλείου-Εκπρόσωπος Συλλόγου

Προηγούμενη ανάρτηση 55ο Δελτίο τύπου – Συνάντηση του δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου με τον γεν. γραμμ. Υποδομών Γιώργο Δέδε, στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact