Συγχαρητήρια Επιστολή στον Αθλητικό σύλλογο ΑΚΑΜΑΣ

Ο Αργύρης Κωνσταντίνου και ο αθλητικός σύλλογος ΑΚΑΜΑΣ μάς έκαναν όλους περήφανους για άλλη μια φορά μετά τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε. Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας  να συγχαρούμε όλους τους αθλητές και κυρίως τον προπονητή τους Αργύρη Κωνσταντίνου για τις επιτυχίες τους, διότι με τις προσπάθειες, τους κόπους και τον ευγενή αγώνα τους αναβαθμίζουν το αθλητικό επίπεδο στο δήμο μας.

Επιπλέον θέλουμε  να τους ευχαριστήσουμε  διότι με το δικό τους μοναδικό και αξιοθαύμαστο τρόπο συμβάλλουν στην προβολή της περιοχής μας σε εθνικό αλλά και διεθνές, πολλές φορές, επίπεδο ενώ με την ευγενή άμιλλα και το ήθος που επιδεικνύουν, αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του δήμου μας!

Ως δημοτική αρχή θεωρούμε  καθήκον μας και υποχρέωσή μας την αμέριστη στήριξη του αθλητικού σωματείου ΑΚΑΜΑΣ σε κάθε προσπάθειά του έτσι ώστε να πολλαπλασιάσει τις επιτυχίες του και να μας κάνει ακόμη πιο περήφανους!

 

 

Ο Δήμαρχος  Αννίβας Παπακυριάκος

 

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού  Μαρία Καλλίρη21034223_113274549406010_3904188608726906519_n

Προηγούμενη ανάρτηση ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΕ

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact