Ζημιές, φθορές και κλοπές στο Δήμο

Φρεάτια Ζευγολατιό κλοπές2Το βράδυ της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2017 άγνωστοι έκλεψαν τα καπάκια από τα φρεάτια ομβρίων που διέρχονται κάτω από τα πεζοδρόμια.
Δυστυχώς, για μία ακόμα φορά o Δήμος Βέλου Βόχας θα επωμιστεί το κόστος της αποκατάστασης των ζημιών. Κάποιοι έκαναν την «δουλειά» τους –κάποιοι άλλοι θα πληρώσουν αυτό το κόστος– ενώ την ίδια στιγμή έθεσαν σε κίνδυνο ανυποψίαστους ανθρώπους που βαδίζουν στα πεζοδρόμια ή ακόμα και οχήματα που μπορεί να πέσουν στο φρεάτιο.
Ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος ενημερώθηκε αμέσως για το γεγονός και έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του Δήμου να προβούν στις διαδικασίες για την αποκατάσταση της ζημιάς. Οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν πως η διαδικασία προκειμένου να τοποθετηθούν τα νέα καπάκια στα φρεάτια απαιτεί κάποιο χρόνο, άρα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Ο Δήμος Βέλου Βόχας θα αποκαταστήσει τις ζημιές όπως έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών, είτε αφορούν φρεάτια, είτε το δίκτυο ύδρευσης, είτε άλλες υποδομές και περιουσιακά στοιχεία του Δήμου.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ζευγολατιού Παναγιώτης Ζωγράφος υπέβαλε  μήνυση κατά αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου και παρακαλεί τους δημότες σε αντίστοιχες περιπτώσεις να πράττουν το ίδιο.

Λεηλάτησαν και το 2ο Δημοτικό  Σχολείο Ζευγολατιού
Για πολλοστή φορά ο Δήμος Βέλου Βόχας επίσης θα επωμιστεί το κόστος των φθορών και των κλοπών που κάποιοι προκάλεσαν  στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ζευγολατιού, που βρίσκεται στην περιοχή της Κυρά Βρύσης. Με την επιστροφή τους από την ανάπαυλα των Χριστουγεννιάτικων διακοπών τους, οι μαθητές και οι δάσκαλοι αντίκρισαν το θλιβερό θέαμα στο Σχολείο τους. Τζάμια σπασμένα, πόρτες κατεστραμμένες, καλώδια ξηλωμένα και πολλές ακόμα μικρότερες φθορές. Ξεκίνησε ήδη η αποκατάσταση των ζημιών, προκειμένου και πάλι το Δημοτικό Σχολείο στην Κυρά Βρύση να λειτουργήσει κανονικά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Προηγούμενη ανάρτηση Πρόσκληση στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Βέλου-Βόχας

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact