55ο Δελτίο τύπου – Συνάντηση του δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου με τον γεν. γραμμ. Υποδομών Γιώργο Δέδε, στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε, είχε ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Συζήτησαν προβλήματα που ο Δήμος αντιμετωπίζει σε πολλά μέτωπα και στα οποία ο κ. Δέδες μπορεί να βοηθήσει λόγω της θέσης του στο Υπουργείο. Επίσης, ο Δήμαρχος κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για έργα που είναι αναγκαία, όπως τα αντιπλημμυρικά και η αποκατάσταση των ζημιών που έχει υποστεί το τμήμα της Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών, που διέρχεται από τα όρια του Δήμου Βέλου Βόχας.
Στο θέμα των αντιπλημμυρικών έργων, ο Δήμος Βέλου Βόχας έχει κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ύστερα από τα σοβαρά προβλήματα που προκάλεσαν οι πλημμύρες τον Σεπτέμβριο του 2016. Πάνω σε αυτό ο Αννίβας Παπακυριάκος περιμένει από τον γενικό γραμματέα την χρηματοδότηση έργων για την θωράκιση του Δήμου και την αποκατάσταση ζημιών που έχουν προκληθεί.
Στο τμήμα τώρα της Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών επίσης η πρόταση του Δημάρχου αφορά την χρηματοδότηση έργων κυρίως αποκατάστασης του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων, καθώς οι ζημιές που ο δρόμος έχει υποστεί από τα βαριά κυρίως οχήματα που διέρχονται καθημερινά είναι πολλές και μεγάλες. Ο κ. Δέδες έχει ήδη υποσχεθεί την χρηματοδότηση των απαραίτητων αυτών έργων.
Τέλος, ο κ. Παπακυριάκος πρότεινε μια σειρά ακόμα έργων στο σύνολο του Δήμου, αναμένοντας και σε αυτά την στήριξη του Γιώργου Δέδε μέσα πάντα από τον θεσμικό του ρόλο.

Προηγούμενη ανάρτηση Η απάντηση της Αντιδημάρχου κας Καλλίρη, όσον αφορά τις δηλώσεις του κου Στεργιόπουλου

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact