Χαιρετισμός Δημάρχου

Ως Δήμαρχος του νέου διευρυμένου Δήμου Βέλου-Βόχας σας καλωσορίζω στον δικτυακό μας τόπο.

Στόχος μας είναι να σας παρουσιάσουμε το Δήμο μας και να ανοίξουμε μία ακόμη οδό επικοινωνίας με τους δημότες μας αλλά κι όλους όσους μας επισκέπτονται και αγαπούν την περιοχή μας.

Η πλοήγηση στις σελίδες μας θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία και τις Υπηρεσίες του Δήμου, για το έργο, το πρόγραμμα, τα γεγονότα και τις εκδηλώσεις που γίνονται ή προγραμματίζονται από το Δήμο και από τους φορείς.

Στο σύντομο αυτό ηλεκτρονικό ταξίδι θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια γεύση για την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό μας. Θα γνωρίσετε όμορφες παραλίες, πανέμορφα τοπία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους που αναδεικνύουν τον τόπο μας.

Θα είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς, εάν έχουμε και τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις σε σχέση με το περιεχόμενο και την εμφάνιση της ιστοσελίδας μας, καθώς και τις απόψεις και εισηγήσεις σας για τη γενικότερη δραστηριότητα και προσφορά του Δήμου μας, ώστε να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι και να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας.

Καλή περιήγηση.

Αννίβας Παπακυριάκος

Michigan

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

© Copyright Δήμος Βέλου - Βόχας • Ανάπτυξη ιστοσελίδας Focus on Web