ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ Ε.Μ.Υ. ΑΠΟ 16-07-19 ΕΩΣ ΚΑΙ 17-07-19

Σε συνέχεια του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού της Ε.ΜΥ που προειδοποιεί για ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους στην Κορινθία κατά τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 16 Ιουλίου 2019 έως και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 17 Ιουλίου 2019, ο Δήμος Βέλου Βόχας είναι σε κατάσταση επιφυλακής με τα μέσα που διαθέτει, ώστε να συνδράμει με κάθε τρόπο τους δημότες και όπου παραστεί ανάγκη.

Οι δημότες μας μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του Δήμου 2741360520 και 2741360521 για άμεση πληροφόρηση και εξυπηρέτηση καθ’ όλη τη διάρκεια των προβλεπόμενων φαινομένων.

Οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε επιφυλακή με μηχανικά μέσα και έκτακτο προσωπικό.

ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ σε ΟΛΟΥΣ τους δημότες και μη, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί  και φειδωλοί στις μετακινήσεις τους με οχήματα και να ενημερώνονται

  1. Από την ιστοσελίδα του Δήμου στο Διαδίκτυο https://velovocha.gr αλλά και
  2.  Από τη σελίδα του Δήμου στο Facebook https://www.facebook.com/VeloVocha

Θα παρέχουμε διαρκή και άμεση ενημέρωση καθ’ όλη τη διάρκεια των προβλεπόμενων φαινομένων  αν και φυσικά ευχόμαστε αυτό να μην χρειαστεί.

 

Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Προηγούμενη ανάρτηση ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact