Έρχεται ο «Φον Δημητράκης» την 28η Οκτωβρίου

Την απολαυστική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Φον Δημητράκης» σε σκηνοθεσία Άννας Ρότσιου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε φέτος το χειμώνα από τη Θεατρική Ομάδα της «Νέας Διάπλασης» Μπολατίου.

Ο «Φον Δημητράκης» του Δ.Ψαθά αν και γράφτηκε και παρουσιάστηκε αμέσως μετά την κατοχή παραμένει ένα κείμενο δυνατό και ιδιαίτερα επίκαιρο στις μέρες μας που η νέα τάξη πραγμάτων ασκεί κυριαρχικές τάσεις στην πατρίδα μας. Η σάτιρα και το πικρό πολιτικό χιούμορ του Δ. Ψαθά δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Οι «Φον Δημητάκηδες» δεν έπαψαν ποτέ να υπάρχουν και η παράσταση μας διδάσκει και μας παιδαγωγεί πολιτικά…ώστε να μην τους ακολουθούμε αλόγιστα!

kentriki

Η Νέα Διάπλαση υπό την καθοδήγηση της Άννας Ρότσιου και υπό το εξαιρετικό σκηνικό που σχεδίασε και ζωγράφισε η Βούλα Παρασκευά που κατασκεύασε ο Δημήτρης Κοΐνης, με ζωντανή μουσική από τον Πέτρο Παπά και την τεχνική υποστήριξη του Γιώργου Καλλιανιώτη, για δέκατη χρονιά πλέον συνεχίζει σαν ομάδα και σαν σύλλογος παλεύοντας για αυτό που αγαπάνε…και είμαστε βέβαιοι ότι για άλλη μια φορά ότι θα φανούν αντάξιοι των προσδοκιών μας.

mpampispatsios

Στο ρόλο του Φον Δημητράκη ο Γιάννης Πάτσιος, την κόρη του κάνει η Γεωργία Δαρσινού, τη σύζυγο του Φον Δημητράκη η Σόφη Ανδρικοπούλου, ο Πάνος Δημάκης είναι ο κ. Ζαρλάς, τον Λεωνίδα κάνει ο Μπάμπης Ανδρικόπουλος, τη Φωφώ η Αφροδίτη Καπετάνου, την Ιουλία η Ελένη Παπαγεωργίου, ο Θοδωρής Τάτσιος είναι ο Γιάννης, ο Τζίμης Κουσουλός κάνει τον Σεραφείμ, ο Δημήτρης Κοΐνης και ο Κώστας Καλλίθρακας είναι οι χωροφύλακες, και ο Βαγγέλης Κωστάκης και ο Χρήστος Πανάς οι πελάτες! Απολαύστε τους από την 28η Οκτωβρίου και μετά στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπολατίου.

Καλή μας θέαση λοιπόν και καλή επιτυχία ευχόμαστε νέα θεατρική προσπάθεια της Νέας Διάπλασης!

Προηγούμενη ανάρτηση Ξεκίνησαν οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού του Δημοτικού Γηπέδου Ζευγολατιού

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact