Ξεκίνησε η αποκομιδή απορριμμάτων εκατέρωθεν της κεντρικής διώρυγας του ΑΟΣΑΚ που διέρχεται από το Δήμο Βέλου Βόχας

Ξεκίνησε από χθες η αποκομιδή των απορριμμάτων και η καθαριότητα της περιοχής εκατέρωθεν της κεντρικής διώρυγας του ΑΟΣΑΚ που διέρχεται και από το δήμο Βέλου-Βόχας, ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους δημότες μας, γνωστό σε όλους μας και αντιμετωπίσιμο όταν και εφόσον είναι εφικτό απ’ τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Το έργο που περιλαμβάνει την απομάκρυνση απορριμμάτων που έχουν συσσωρευτεί στην περιοχή, πραγματοποιείται χάρη στις επίμονες προσπάθειες του Δημάρχου κ. Αννίβα Παπακυριάκου και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Δημήτρη Τριανταφύλλου, όπου από την αρχή του έτους, προσπαθούν να διασφαλίσουν την αποκομιδή τους.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας δήλωσε την ικανοποίησή του, γνωρίζοντας βέβαια τη δύσκολη εναπόθεση αυτών σε χώρους συλλογής τους και επισήμανε ότι τα συγκεκριμένα απορρίμματα είναι ιδιωτικής προέλευσης και κάποιοι τα απέρριψαν ΑΠΛΑ εκεί.

Τέλος καλεί όλους τους κατοίκους του Δήμου Βέλου Βόχας και όχι μόνο, να επιδείξουν την απαιτούμενη ευαισθησία και να αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί ώστε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο.

Προηγούμενη ανάρτηση Δήμος Βέλου Βόχας: Ελέγχουμε, απολυμαίνουμε και προστατεύουμε από την πρώτη στιγμή τους καταυλισμούς των ΡΟΜΑ, θωρακίζοντας έτσι την δημόσια υγεία

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact