ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ                                                                            ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ 29-1-2014
Πληροφορίες:Mασούρη Αικ.
Προς Μ.Μ.Ε
Τηλέφωνο: 2741360522
Φαξ: 2741052303
Email: masouri@vochas.gov.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση του ΝΠΔΔ ΄΄Ανέλιξη΄΄ του Δήμου Βέλου Βόχας

Ο Δήμος Βέλου Βόχας στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής ανακοινώνει ότι το ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προς όλους τους Δημότες στελεχώνοντας τις κοινωνικές του υπηρεσίες με ψυχολόγο, κοινωνικούς λειτουργούς και νοσηλεύτριες.
Η ψυχολόγος θα επισκέπτεται μία φορά την εβδομάδα κάθε Παιδικό Σταθμό ενώ οι νοσηλεύτριες ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα ετοιμάζουν ενημερωτικά θέματα ώστε να περνάνε θετικά μηνύματα στα παιδιά.

Η ψυχολόγος Ελενορώρα Βέργου θα παραβρίσκεται στο χώρο των Παιδικών Σταθμών και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα και ώρα 10.30-14.30 στον Παιδικό Σταθμό Ζευγολατιού, κάθε Τρίτη και ώρα 9.00-14.00 στον Παιδικό Σταθμό Βραχατίου και κάθε Παρασκευή και ώρα 10.30-14.30 στον Παιδικό Σταθμό Βέλου. Την τελευταία μιάμιση ώρα σε κάθε Παιδικό Σταθμό η ψυχολόγος θα μπορεί να βλέπει τους γονείς ύστερα από επιθυμία τους και για καθημερινά προβλήματα κατόπιν ραντεβού.

Επίσης θα μπορεί να δέχεται όλους τους δημότες, κατόπιν ραντεβού, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη και ώρες 9.00 – 14.30 στο Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής στο Βέλο, 1ος όροφος (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2742 0 60308)

Στις 11, 12 και 13 Φεβρουαρίου οι νοσηλεύτριες Χουσελά Ελπίδα και Αναγνωσταρά Αικατερίνη θα επισκεφθούν τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου από τις 10.00 π.μ. – 11.00 π.μ. προκειμένου να πραγματοποιήσουν ενημέρωση με θέμα την ΄΄Ατομική Υγιεινή ΄΄ μέσα από ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι στα Κ.Α.Π.Η του Δήμου συνεχίζονται με επιτυχία οι δραστηριότητες χορού, μουσικής ενασχόλησης, γυμναστικής και ηλεκτρονικών υπολογιστών και με τη συμμετοχή τους τα μέλη αποδεικνύουν πως η γνώση δεν έχει ηλικία.

 

Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Προηγούμενη ανάρτηση ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΒΕΛΟ

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact