ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                          Ζευγολατιό 7-2-2012

ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

Τμήμα Τύπου

Τηλέφωνο: 27413 60507                                           Προς Μ.Μ.Ε

Ταχ.Δ/νση: Ζευγολατιό

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

AΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Κέφι, ξενοιασιά, ξεφάντωμα με μουσική και χορό υπόσχεται το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων που έχει διαμορφώσει ο Δήμος Βέλου-Βόχας στα πλαίσια της φετινής αποκριάς σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου.

1) Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 21.00

Ο Δήμος Βέλου Βόχας σας προσκαλεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 στο αποκριάτικο πάρτυ που διοργανώνει στο Ζευγολατιό, στην αίθουσα του πρώην Κινηματογράφου ΄΄ΑΜΟΡΕ΄΄

Το γνωστό μουσικό σχήμα ΄΄APURIMAC΄΄ θα μας ταξιδέψει στους έντονους ρυθμούς της LATIN μουσικής.

Τιμή εισόδου: 6 € με το πρώτο ποτό.

2) Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 20.30

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βραχατίου ΄΄Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ΄΄ σας προσκαλεί στην ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου με μία ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ (κατά προτίμηση μασκέ) με κέφι και χορό, στο παραλιακό κέντρο LAB 9 (πρώην DIVERSO).

Τιμή εισόδου: 12 € με κρύο πιάτο αλλαντικών, τυριών και κρασί.

3) Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 14.30

Ο εκπολιτιστικός σύλλογος Στιμάγκας θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ με συμμετοχές όλων των φορέων της Τοπικής Κοινότητας Στιμάγκας και των γύρω περιοχών.

4) ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 π.μ.

Ο χορευτικός και λαογραφικός σύλλογος Στιμάγκας ΄΄ΘΥΑΜΙΣ΄΄ θα παρουσιάσει αποσπάσματα από την επιτόπια έρευνα ΄΄ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΙΜΑΓΚΑ΄΄ και αποκριάτικα δρώμενα από την περιοχή της Νάξου με τη συμμετοχή του ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ (ΧΟΦ) που θα φιλοξενήσει.

Είναι μια προσπάθεια για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς που παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν πρέπει να προβληθούν.

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενη ανάρτηση ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact