ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΄΄ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗ΄΄ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΄΄ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗ΄΄ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ

Η παρούσα δημοτική αρχή του Δήμου Βέλου-Βόχας και μετά από τις επαφές του Δημάρχου και των συνεργατών του με υπευθύνους, κατάφερε να ξεπεράσει τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα υπήρχαν και εμπόδιζαν επί 2,5 περίπου χρόνια την παραλαβή του έργου για τη λειτουργία της γέφυρας του προαστιακού στην περιοχή της ΄΄Κυρά Βρύσης΄΄ στο Ζευγολατιό.

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2011 υπογράφηκε το πρωτόκολλο Διοικητικής Παραλαβής από τους εκπροσώπους της ΕΡΓΟΣΕ και από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βέλου-Βόχας κ. Κων/νο Παλυβό και δόθηκε σε κυκλοφορία η εν λόγω γέφυρα.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την παραλαβή του έργου, καθότι η λειτουργία της γέφυρας θα ανακουφίσει τους κατοίκους της περιοχής, που ήδη έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά και ελπίζει πως η άμεση λειτουργία και της στάσης του προαστιακού στο Ζευγολατιό θα βοηθήσει στην αναβάθμιση της περιοχής και θα συμβάλλει στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων των δημοτών.

 

proast1

 

 

 

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ

 

Προηγούμενη ανάρτηση Προκήρυξη δημοπρασίας για την προμήθεια καυσίμων κίνησης, λιπαντικών και πετρελαίου θέρμανσης για τον Δ. Βέλου – Βόχας

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact