Εκδηλώσεις του Δήμου Βέλου Βόχας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ                                                            ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ 17-12-2013
Πληροφορίες:Mασούρη Αικ.
Τηλέφωνο: 2741360522
Φαξ: 2741052303                                                                 ΠΡΟΣ Μ.Μ.Ε
Email: masouri@vochas.gov.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδηλώσεις …καρδιάς από το Δήμο Βέλου Βόχας

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης, γι’ αυτό ας δείξουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό και ας σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που πραγματικά το έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτές.
Ο Δήμος Βέλου Βόχας σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων τις μέρες των Χριστουγέννων, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη και τη βοήθεια προς το συνάνθρωπο, διοργανώνει δύο μουσικές εκδηλώσεις για κοινωνικό σκοπό ενισχύοντας την κοινωνική αλληλεγγύη.
• Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 22.00 στην καφετέρια ΄΄Πινακοθήκη΄΄ στο Βραχάτι θα πραγματοποιηθεί ROCK PARTY 70ς 80ς & 90ς. Τιμή Εισόδου: 8€ (με το πρώτο ποτό) ενώ τα επόμενα 5€/ Tα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
• Την επόμενη Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 22.00 στο CLUB QUASAR στο Βραχάτι θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στις δεκαετίες 60ς 70ς & 80ς με D.J το Δημήτρη Αναγνωστόπουλο. Τιμή εισόδου: 10€ (με το πρώτο ποτό) ενώ τα επόμενα ποτά 5€. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για κοινωνικό σκοπό. Για την ενίσχυση του σκοπού αυτού τη βραδιά θα στηρίξουν αφιλοκερδώς με ζωντανή μουσική ο Κώστας Αλεξίου (τραγούδι) και ο Γιώργος Παπουτσής (κιθάρα).
Ας στηρίξουμε όσο μπορούμε τους συμπολίτες μας που πραγματικά έχουν ανάγκη αυτές τις ημέρες και ας μην υπάρξει κανείς δίχως γιορτινό τραπέζι φέτος τα Χριστούγεννα.

Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Προηγούμενη ανάρτηση ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ Ή ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Leave Your Comment

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι Δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Βέλου και Βόχας. 

Επικοινωνία

Copyright 2020 © Δήμος Βέλου - Βόχας Powered by Artifact